durere in gat!

26-12-2012
mariaion100
Nu este medic/terapeut
mariaion100
asta daca o si pot numi asa!simptomele sunt cat se poate de confuze, cel putin pentru mine!nu am durere in gat in timpul mestecatiei sau in timp vorbitului, doar senzatia ca ceva e in neregula si acel ceva imi activeaza durere la nivelul capului, mai ales pe ceafa, durere de maxilar si durere pe interiorul obrajilor!uneori simt nod in gat plus durere de gatlej!in astfel de momente durere mi se accentueaza la aplecarea capului sau daca stau c fata in sus, intinsa si mi se diminueaza daca stau asezata cu fata in jos, intinsa!simpomele au aparut acum maxim 2 luni!pana acum 4 luni am fost fumatoare, dar nu in exces, in jur de 5 tigari pe zi!are cineva idee ce poate fi?va multumesc anticipat!multa sanatate
1 comentarii
0
27-12-2012, ora 13:39
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
orice ar fi, nu este (cel putin inca) un subiect de discutata pe aceasta sectiune a forumului, si asta e bine. iar pentru diagnostice in general, sau orice necesita un consult, trebuie sa vorbesti cu medicul de familie, nu sa ceri pareri la intamplare pe internet. nu ajungi nicaieri asa.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK