Durere in partea stanga jos

12-03-2018
Crs_03
Nu este medic/terapeut
Crs_03
Buna ziua!
Astazi cand eram la scoala am observat ca incep sa am o durere in partea stanga jos, care a inceput sa se accentueze treptat. Sunt in jur de 4 ore de cand simt aceasta durere. Tin sa precizez ca ma simt si putin balonata si am gaze uneori, iar alteori cand urinez, inaintede a termina simt un mic disconfort.
Imi puteti spune de la ce ar putea sa fie?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

04-06-2018, ora 11:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
NeoFitoroid bioUnguent
Hemoroizi? Mulți suferă din cauza lor, puțini vorbesc despre ei! NeoFitoroid bioUnguent, indicat pentru tratamentul hemoroizilor interni şi externi şi al fisurilor anale calmează durerea, arsurile şi pruritul anal şi perianal. Formula inovatoare pe bază de complecși moleculari vegetali asigură o acțiune protectoare, lubrifiantă și antioxidantă asupra mucoasei anorectale, utilă în combaterea disconfortului, iritației și inflamației. Formula echilibrată a NeoFitoroid bioUnguent permite utilizarea pentru perioade prelungite și în prevenție, precum și în timpul sarcinii și al alăptării. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK