Durere in partea dreapta, sus!

16-03-2010
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire. Stiu ca nu se poate da un diagnostic online, ar fi imposibil, dar ar fi buna o parere avizata macar pentru a ma orienta.
Mama mea are 51 de ani si avea dureri in partea dreapta (in fata) sub coasta, cum ar veni in capul pieptului. Initial a crezut ca este din cauza fierii, iar doctorul i-a recomadat sa ia un tratament pentru fiere (antibiotic amoxicilina si omeran) si a facut o echografie din care a rezultat ca fierea este in stare buna, ficatul, pancreasul la fel, decat ca la rinichiul stang, exista o piatra de 4 mm. Acum, la o saptamana dupa incetarea tratamentului, durerile au reaparut. Rinichii pot da dureri acolo, unde v-am spus mai sus? Daca nu, ce analize i-ati indica sa faca pentru a sti un diagnostic cat mai corect.

Va multumesc anticipat pentru raspuns! Sa aveti o zi placuta in continuare!
2 comentarii
0
16-03-2010, ora 23:59
opetala
Nu este medic/terapeut
opetala
buna doresc sa te anunt k si eu am pietre la rinichi de 3mm si imi dau dureri sub coasta si amu piatra sa mutat ajung in treptul ovarelor. am ajuns la urgente de n ori si crede-ma ca doctori au zis ca iti pot da dureript ele radiaza.
0
18-03-2010, ora 20:46
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
Aha, inteleg...
Multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.