Durere in partea stanga a capului

15-04-2009
emiliuta
Nu este medic/terapeut
emiliuta
Buna seara

Am o durere in partea stanga a capului, in zona urechii, dar, simt durerea de la gat, umar pana in partea de sus a capului, chiar si in ochi si in obrazul stang. Cel mai intens o simt in fundul urechii, uneori mai accentuat, alteori de o intensitate mai mica, dar, durerea este fara incetare de aproximativ cinci ani. In aceasta perioada am fost la patru medici O.R.L.-isti, in Oradea si la doi medici la Cluj, am fost la doi medici neurologi, am fost la tomograf, am fost operata la tiroida si mi s-a scos lobul stang din cauza unui nodul mai mare. Dupa operatie am avut o durere mai intensa si am fost internata in spital, sectia O.R.L. unde am fost diagnosticata cu nevralgie Arnold, apoi cu nevralgie de trigemen. Momentan urmez un tratament, de aproape un an, pentru nevralgie de trigemen, si, parca, simt ceva ameliorare, dar, durerea nu inceteaza nici macar un moment... Desi m-am obisnuit cu ea, intr-un fel, neavand incotro, totusi, poate ar fi o solutie sa scap definitiv de ea. Va rog frumos, daca puteti sa-mi dati un sfat! Multumesc.
5 comentarii
0
15-04-2009, ora 23:14
Dr. Octavian Fagaras
Identitate neconfirmată
Dr. Octavian Fagaras
Ar putea sa fie vina dintilor, adica o muscatura gresita (dinti strambi, lipsa de dinti, lucrari protetice gresite, etc.) Pare banal, dar poate fii cauza acestor simptoame. Ar fii nevoie de o vizita.
0
16-04-2009, ora 22:09
emiliuta
Nu este medic/terapeut
emiliuta
Multumesc pentru raspuns si pentru sugestii. Doresc sa va spun ca nu am nici un fel de lucrari protetice in gura, am numai niste plombe, in partea stanga, care sunt foarte bine lucrate si nu simt durerea din zona dintilor; mai mult in ureche, in cap, in zona ochiului si in obraz, sub ochi, inspre coada ochilui, dar, uneori ajunge pana in varful capului. Durerea o simt si in zona gatului si inspre umar, putin ( va rog sa ma scuzati ca repet ceea ce am scris mai sus). Ati scris despre necesitatea unei vizite. Unde sa ma duc la consultatie?
0
17-04-2009, ora 09:07
Dr. Octavian Fagaras
Identitate neconfirmată
Dr. Octavian Fagaras
In aceste cazuri nu dor dinti, dar zonele care sunt implicate in masticatie - de la varful capului pana la jumatatea spatelui. Vizita trebuie facuta de un medic stomatolog, care stie ce inseamna gnatologia si stie sa o aplice. Daca nu gasiti pe cineva in zona dvs., ma puteti recontacta
0
20-04-2009, ora 19:20
emiliuta
Nu este medic/terapeut
emiliuta
Posibil sa fie asa cum spuneti d-voastra. Am uitat sa scriu ca am mai multe lipoame pe corp, pe brate, pe abdomen si pe picioare si un fel de lipom, sau nu stiu exact ce este, am si pe gat in partea stanga. E putin mai camuflat si nu prea se vede, dar se simte cand il palpez sau cand am gatul mai intins. Este, cam, de trei cm. Ar putea fi si acesta o cauza a durerii mele? Imi este frica sa ma operez pentru lipoame pentru ca, oricum, imi apar altele si ar trebui sa imi fac multe operatii. Ma bucur ca nu mi-au aparut pe fata sau in alte locuri unde ar trebui sa le operez neaparat.
0
13-02-2011, ora 16:21
elyzelaura
Nu este medic/terapeut
elyzelaura
Buna ziua,

Am si eu o problema cu durerile de cap de ceva timp dar au inceput sa se accentueze dupa ce am mers la stomatolog pentru a-mi curata doua plombe vechi. Dansul a spus atunci ca ar fi indicat sa scoatem nervul pentru ca se apropiase foarte mult de el iar eu am insistat sa il pastram. Dupa acel moment au inceput durerile de cap din ce in ce mai frecvente si sunt pe jumatate de cap, uneori pe stanga, alteori pe dreapta, pornesc de la ceafa si merg spre, ureche, ochi si frunte. Durerea este atat de intensa incat nu ma pot ridica din pat si nu suport lumina, zgomot sau vre-un miros. Poate fi din cauza faptului ca am lasat acei nervi acolo iar unul din ei este atat de aproape de suprafata incat da impulsuri atat de puternice?

Multumesc anticipat...!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.