Durere in piept, 20 de ani. URGENT!

16-01-2014
vlad_matei
Nu este medic/terapeut
vlad_matei
Buna, ma numesc Vlad, am 20 de ani si incep sa ma ingrijorez de sanatatea mea.
Incerc sa va prezint cat mai detaliat simptomele unei boli, dar sper sa ma insel ( sunt putine sanse)

De aproximativ o luna, in fiecare dimineata ma trezesc cu dureri in piept. Durerea se localizeaza in zona sternului si se manifesta doar cand ma misc. Sunt speriat, pentru ca sunt fumator (de exact un an) si sper sa nu am probleme cu plamanii sau inima.

Alt detaliu asupra caruia trebuie sa atrag atentia este ca stranut foarte des, cca 4 reprize pe zi timp de 10 minute ( in continuu), la fel de aproximativ o luna.

La fel ma ingrijoreaza faptul ca nu am deloc energie, as dormi toata ziua si nu as face nimic. Acum un an eram total altfel.

Despre mine, sunt o fire care se streseaza foarte repede si asta este ereditar. Chiar daca am 20 de ani parul alb incepe sa devina dominant.

Se poate sa fie doar o durere intercostala? ( nu cred ca se manifesta 4 saptamani aceasta)

Asadar, as vrea sa stiu ce boli au aceste simptome. si sfaturi bune in a lasa fumatul.

Multumesc anticipat, astept sfaturile Dv. URGENT
5 comentarii
0
16-01-2014, ora 10:08
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Fuguta la medic, nu pe forum. Nu vei primi un diagnostic corect doar daca te vede un medic, restul sunt supozitii.
Si Nu mai fuma!
Nu-s bune, da-le incolo...
0
16-01-2014, ora 15:31
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Pentru stres va recomand 2 produse naturale din plante medicinale, capsulele Antistres si capsulele Confort emotional.Se administreaza cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi.Se pot administra capsulele Antistres timp de 1-2 luni si apoi continua cu capsulele Confort emotional pentru inca 2-3 luni.
0
16-01-2014, ora 19:16
Marius eu
Nu este medic/terapeut
Marius eu
Pentru dureri in piept ai de facut doua vizite: una la cardiolog si una la pneumolog. Dupa ce se exclude ca ai ceva la inima se trece la plamani. E neaparat necesar sa faci asta. Totusi, nu te speria eu am patiti la fel cu dureri in piept si crize, am ajuns chiar la urgenta si mi-au facut multe teste si la inima si la plamani, nu mi-a iesit nimic. In final am avut un junghi intercostal, asa m-au diagnosticat si m-au trimis acasa. La varsta ta este exclus sa ai probleme grave la inima, doar daca nu ai in familie antecedente, iar cat despre plamani riscul sa faci o boala grava la varsta ta e din nou foarte mic chiar daca esti fumator.
Deci, nu te speria si programeaza-te la medic, e posibil sa ai o mica raceala la plamani sau un junghi intercostal care da poate dura si 1 luna.
Te salut
0
16-01-2014, ora 21:57
vlad_matei
Nu este medic/terapeut
vlad_matei
Mersi pentru sfaturi. Sunt nevoi sa mai astept 2 saptamani, am sesiune... La o raceala la plaman m-am gandit si eu, am auzit ca e posibil sa fie din cauza refluxului gastrofaringian. Durerea se manifesta doar dimineata:). De respirat respir foarte bine...
0
24-01-2014, ora 12:33
EMINICA
Nu este medic/terapeut
EMINICA
Buna ziua, am citit postarea dvs de mai sunt asa a inceput si la mine, m am trezit cu un junghi in piept si m am speriat, apoi am vazut medicul, analize bune, inima buna, radio la plamani nimic, si toti aveam un junghi ce ma tinea in stanga, ma tinea ceva ca obila sa respir cum trebuie, medicul mi a spus ca e o nevralgie intercostala, mi a dat calmante, totul fara efect, bun..dupa un timp, aceleasi simptome doar ca simteam in stanga ca si o vena ce sarea din piept, m am panicat m am dus la urgenta, nimic, nu aveti nimic e doar atac de pana, la vrst dv nu aveti nimic grav (27 ani), totusi atac de panica sa te tina 3 luni in fine, noaptea ma trezesc fara aer mai nou imi simt plamanii incarcati, apoi ma fortez sarespir si ma mai lasa.sincer nu mai stiu ce sa cred, sunt disperata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •