Durere in spatele genunchiului

02-06-2011
stefanvlx
Nu este medic/terapeut
stefanvlx
Salutare, sunt fotbalist si acum cateva saptamanii am avut un antrenament si in mijlocu acestui antrenament in momentul in care m-am lasat in alergare pe piciorul stang am simtit ca genunchiul meu s-a blocat asa de parca as fi avut un carcel oarecum... am simtit apoi niste intepaturi in spatele genuchiului, niste taieturii in spate si niste dureri in partii.. ! La mers nu am nici cea mai mica problema, pot sa si alerg cateodata incet chiar si sprint doar ca apare cateodata taietura si durerile la genunchi !Daca alerg cu picioru fixat sa strang din el si sa nu il intind de tot nu am nimic Am facut 3 sedinte de curenti interferentiali si ultrasunete la genunchi. si acasa imi pun mereu gheta si mi-am dat cu Reumaxin, puterea ursului si diclofenac ! Pentru a putea juca la meciuri am luat pastile Voltaren Rapid de 50 cate 2 pe zi ! Va rog frumos imi puteti spune ce am ?Este nevoie de operatie neaparat ?Are vreun efect daca ma apuc de ultrasunete si curenti interferentiali ?Ce medicamentatie imi recomandati?O sa fac un repaus 1 luna si ceva pt ca o sa iau pauza ! Va rog frumos sa imi dati un sfat chiar sunt disperat si imi e frica de operatie nu vreau sa imi pierd luni bune cu recuperarea :( ! Astept un raspuns si multumesc anticipat !
7 comentarii
0
03-06-2011, ora 16:19
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Aveti nevoie de un consult la specialistul in artroscopia genunchiului. Poate fi vorba de o leziune de menisc, care nu se trateaza medicamentos sau prin fizioterapie.
Pana la eucidarea diagnosticului este preferabila evitarea stricta a efortului sportiv.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
15-06-2012, ora 11:58
marius1989
Nu este medic/terapeut
marius1989
buna ziua
am si eu o problema cu genunchiul stang si as avea nevoie de un sfat al unui medic specialist
datorita muncii pe care o practic, membrele mele inferioare sunt supuse la efort destul de mare
am avut o problema cu geninchiul drept acum 2 ani de zile dar s-a rezolvat prn interventie chirurgicala(s-a spus ca era vorba de meniscul)
acum, de o buna perioada de timp, resimt dureri la geninchiul stang, in spatele rotulei..este un pic umflat, nu am luat inca un tratament dar urmeaza ca consult un specialist si m-am gandit ca pana la specialist pot primi un raspuns din partea d-voastra.
va multumesc si astept un raspuns!
0
20-02-2015, ora 18:19
Brii
Nu este medic/terapeut
Brii
Buna seara ! As vrea si eu putin ajutor va rog, de vreo 5-6 ani mi se pun carcei in spatele genunghilor, exact acolo unde se indoie piciorul, nu stiu daca are o denumire acea zona. Dar tipul acesta de carcei sunt diferiti de cei care se pun muscular. Daca imi pun picioarele sub mine nu ma mai pot ridica de jos, pur si simplu ma imobilizeaza, daca stau pe "vine" acelasi lucru patesc imi vine sa plang de durere, sa urlu.Incerc din ras-puteri sa imi indrept piciorul si abea reusesc, dupa ce reusesc simt ca si cum mi-ar frige zona si devine o durere care ma face sa rad si sa plang in acelasi timp. Aveti idee despre ce ar putea fi vorba. Nu fac sport! Multumesc !
0
20-02-2015, ora 21:15
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai elementele relevante: sex, varsta, greutate/inaltime, eforturi practicate, antecedente traumatice, reumatologic-inflamatorii etc.
Astept detalii utile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
21-02-2015, ora 14:52
Brii
Nu este medic/terapeut
Brii
Daca va referiti la problema mea de mai sus va ajut cu aceste detalii : Sex-Feminin, varta-- 25 ani, greutate- 48 kg, inaltime - 1.70, nu depun nici un efort in afara de crsterea copilului. Antecedente : in afara ca am avut piciorul stang rupt jos in zona glezneu alte antecedente nu am avut. Ideea este ca acesti carcei ii am la ambele picioare in spatele genunghilor asa cum am precizat mai sus, exact acolo unde se indoaie piciorul. Multumesc ! Astept raspunsul dumneavoastra.
0
21-02-2015, ora 22:35
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Poate fi o afectiune intrinsec musculara, poate fi un dezechilibru hidro-electrolitic, un sindrom compresiv lombar (hernie de disc), o insuficienta venoasa, o afectiune musculara reumatologic-inflamatorie sau alte zeci de posibilitati.
Nu veti gasi cauza reala fara o examinare clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
27-02-2015, ora 09:43
Brii
Nu este medic/terapeut
Brii
Va multumesc ! Imi puteti spune daca pot merge la ortopedie sau unde in alta parte?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.