Durere in timpul actului sexual

16-07-2017
Melaniaxd
Nu este medic/terapeut
Melaniaxd
Buna, timp de 2 ani de zile ma confrunt cu dureri in timpul actului sexual. Totul a început cu o infecție urinara și candida. Am avut tratamente pentru ambele probleme, dar nici bine nu le terminam ca ma simteam la fel, usturimi la urinare, arsuri, uneori mâncărimi. Mergeam înapoi la doctor, repetam analizele, într-una din analize mi-a ieșit și streptococ grupa B. După fiecare tratament, la ceva timp încercam sa am un contact sexual dar... nu se putea. In vara lui 2016 după alte tratamente am făcut din nou analize, și mi-au ieșit bune. Inclusiv scăpasem de infecția urinară. Problema era ca eu tot aveam dureri in timpul actului sexual. M-am gândit ca poate cum am avut foarte multe tratamente, e posibil sa fie zona sensibilă, iar flora a fie afectată. Timp de câteva luni nu mai întreținuse relații sexuale cu iubitul meu, având o relație de 4 ani imediat. Apoi la primul contact, aceleași dureri, după aceea am zis ca din nou sigur trebuie sa fac analizele ca poate iar a revenit infecția. Am repetat analizele și erau bune. Dar eu tot ma simteam rău inclusiv când urinam. Nu mai aveam ce sa fac, dacă analizele erau bune... am stat așa.. in Ianuarie am plecat in Anglia, împreuna cu iubitul meu, aici am reușit ca merg la doctor abia acum o luna. Amfavut analize, i-am povestit problema. Rezultatul analizelor au fost bune, dar ma alesesem cu o infecție urinară din nou. Am luat tratament, iar după câteva zile, simptomele in timpul urinarii au fost la fel. Am început și niște pastile contraceptive pentru durerile din timpul menstruației și pentru ca aceasta niciodată nu îmi vine regulat, întârzie foarte mult. Nu știu ce pot sa fac.. sa scap de durerile in timpul actului sexual. Simptome precum arsuri, usturimi, resimtite atât la penetrare, in timpul actului cât și după terminarea actului. Îmi simt vaginul foarte uscat, nu simt excitație mai deloc de când am început cu toate aceste probleme. Lubrifiant nu pot folosi pentru ca am senzația ca amplifica asiste simptome. In schimb folosesc metoda contraceptiva și nume prezervativul.. Uneori se simte ca niște zgârieturi . Toate aceste simptome le simt uneori foarte adânc. Țin sa precizez ca de fiecare data când am fost la control am făcut si ecografii. Nu e vorba de chisturi, sau altele, din ce au spus doctorii.
4 comentarii
0
16-07-2017, ora 18:35
Melaniaxd
Nu este medic/terapeut
Melaniaxd
Dacă poate cineva sa îmi de-a un sfat, sau o idee ce pot sa fac. Ca habar nu am. Am încercat câteva chestii naturiste cu iaurt și uleiuri precum levănțica și Tea tree. Prima oară când am încercat a fost parca puțin mai bine după o săptămâna de tratament local cu acestea, primul contact nu mi s-a mai părut așa dureros. Dar apoi totul revine
0
16-07-2017, ora 18:42
Melaniaxd
Nu este medic/terapeut
Melaniaxd
Nu am menționat ca am 20 de ani. De la 18 ani au început problemele. Cu jumătate de an înainte mi-am început viața sexuală cu iubitul meu. Având o relație cu el și acum. Am grija la igiena, folosesc doar săpunuri cu ph neutru. Și nimic parfumat sau altele.
1
18-07-2017, ora 10:12
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa efectuati si o colposcopie, un test BabesPapanicolau ati facut?

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
19-07-2017, ora 23:49
Melaniaxd
Nu este medic/terapeut
Melaniaxd
Buna seara, am făcut. S-a nimerit sa fac testul papanicolau chiar și o data la 2-3 luni. Ceea ce s-a depistat atunci a fost doar candida, streptococ grupa B. Penultima și ultima oară au ieșit bune, penultima oară fiind vara trecută in 2016, si totuși nu am nici o infecție, nu am chisturi, ovarele sunt Ok. Uterul la fel. Așa se spunea. Atunci nu înțeleg de ce sunt durerile asta in timpul actului. Recent mi-am făcut iar o programare pentru in ecograf, voi merge la sfârșitul lunii acesteia. Dar ce pot însemna durerile acestea? Multumesc ca ați răspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •