durere in timpul contactului sexual

28-01-2012
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Am 43 de ani, sunt casatorita de 15 ani si am o viata sexuala constanta. Sotul meu ( 45 ani) a fost plecat din tara 4 luni, si de cand s-a intors (in decembrie 2011), avem contacte sexuale aproape zilnic, sau atunci cand exista o pauza (f rar) de mai mult de o zi, urmatoarea zi avem chiar 2 contacte la interval de o ora. Ma sperie acest lucru deoarece inainte de a pleca aveam 2-3 contacte pe saptamana. As vrea sa stiu daca e normal la varsta noastra aceste contacte sexuale atat de dese? Vreau sa mentionez ca intotdeauna sotul meu tine cont si de mine, de placerile mele iar un contact sexual tine uneori si aproape o ora.Aceasta ar fi prima intrebare.
A doua problema este ca am dureri atunci cand sunt penetrata pe la spate, iar acest lucru se intampla cam de cand s-a intors. Practicam aproape toate pozitiile dar aceasta este dureroasa iar el nu intelege de ce, pt ca inainte nu aveam probleme. Avem un contact sexual si in perioada menstruatiei, doar unul, si acesta pt ca am observat ca imi trec durerile pe care le am in prima zi. Atunci penetrarea pe la spate nu e dureroasa si o facem cu prezervativ, si desi durerile datorate menstruatiei exista in acel moment placerea este destul de mare, Daca ati putea sa-mi spuneti de ce am aceste dureri? Vreau sa va mai spun ca in afara de ziua in care avem contact sexual in perioada menstrei, in celelalte zile nu folosim prezervativul In aceasta perioada folosesc pelicule contraceptive. Este a doua intrebare.
Si a treia intrebare si ultima - as vrea sa stiu ce m-ar putea ajuta sa-i fac sotului sex oral. El imi face mie si ma simt foarte bine, dar eu nu pot sa-i fac lui cu toate ca e tandru intotdeauna si avem o relatie speciala mai ales cand suntem in pat si ma simt vinovata ca nu pot sa-i satisfac aceasta placere.A cumparat si prezervative cu diferite arome dar tot nu pot sa o fac, imi vine sa vomit.
Va multumesc si as dori sa-mi raspunda si dl doctor pe care il stimez si respect.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •