durere in zona ficatului

12-03-2007
sandel neacsu
Nu este medic/terapeut
sandel neacsu
imi poate spune cineva din ce cauza am durere in dreptul ficatului?am avut hepatita tip A acum 10 ani si anul trecut la ecograf mi sa spus ca am fierea puturoasa si ficatul putin marit lobul drept. Acum am dureri in zona ficatului si nu stiu de ce, poate ma ajuta cineva. multumesc.
4 comentarii
0
12-03-2007, ora 00:00
aida
Nu este medic/terapeut
aida
Buna.
Ficatul este un organ care nu doare.In schimb ceea ce te deranjeaza pe tine este vezica biliara.Un regim de viata bine pus la punct iti va ameliora situatia.Intre timp ar fi bine sa faci totusi niste examene biochimice, TGO, TGP, proteinograma, si chiar o ecografie.
Multa sanatate
0
13-03-2007, ora 00:00
sandel neacsu
Nu este medic/terapeut
sandel neacsu
da am inteles, o sa fac niste analize si un ecograf si poate va dau rezultatele, dar asta prin aprilie. multumesc mult. apropo, imi este frica de operatie, daca trebuie scoasa afara vezica biliara? [am 31 ani]. seful meu a avut o astfel de operatie. multumesc.
0
11-12-2008, ora 19:32
Cristina1989
Nu este medic/terapeut
Cristina1989
si eu am aceleasi simptome ca si domnul Sandel.Ma doare in partea stanga si dreapta. intro zi acum 1 saptamana m-am trezit si simteam ceva in stomac.apoi am incept sa vars.De primele trei ori cand am varsat am varsat tot ce am mancat.apoi numai galbui si cu gust amar.
Am fost la doctor si mi sa spus ca am fierea puturoasa si ficatul marit si ca daca nu tin regim la sange ma imbolnavesc mai rau si ca fac inca o cadere ca aceasta si e mai grav.
As fi tare curioasa sa mai aud si alte pareri.
0
13-12-2008, ora 11:12
rodycuta
Nu este medic/terapeut
rodycuta
si eu am dureri in zona ficatului.sunt operata de colecist de 1 an iar in luna februarie a acestui an am fost diagnosticata cu steatoza hepatica non alcolica.fac tratament cu liv 52 si silimarina.uneori durerile sunt foarte puternice am facut analizele pentru hepatita ascunsa si au iesit negative stiu doar ca ficatu este foarte marit.as vrea in primu rand sa stiu ce dieta sa urmezsi ce calmante sa iau pentru ca ketonalul nu ma mai ajuta. va multumesc foarte mult pentru timpu acordat. p.s. am 42 ani
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Investigații paraclinice în bolile hepatice și biliare
  • Moduri în care ne putem distruge ficatul
  • Ficat sănătos - ce poți face pentru ficatul tău (conform studiilor)
  • Semnele și simptomele ficatului (probleme cu ficatul)
  • O proteină, responsabilă pentru atacurile sistemului imunitar asupra ficatului
  • Studiu: ficatul uman ar putea rezista cel puțin 100 de ani
  • Verificarea ficatului - analize, teste și investigații (explicare rezultate ficat)
  •