Durere in zona pectorala la respiratie

03-01-2014
AntonieGeorge
Nu este medic/terapeut
AntonieGeorge
Buna ziua,

De ieri de dimineata resimt o durere in exteriorul pectoralului stang, atunci cand respir adanc, cand tusesc, sau cand fac miscari de intindere.

Mi se mai intampla inainte, dupa ce faceam efort intens, insa senzatia disparea dupa cateva minute. Luni sunt programat la un control la medicul de familie, dar as dori totusi sa primesc, daca se poate, si o alta opinie despre simptomele pe care le resimt.

Multumesc!
2 comentarii
0
03-01-2014, ora 16:14
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Pentru a va putea da cateva recomandari utile ar fi necesar sa ne spuneti ce varsta aveti, ce greutate si ce alte boli ati mai avut sau aveti in prezent. Durerea despre care vorbiti poate fi de tip nevralgie intercostala, poate avea o cauza respiratorie-pulmonara sau o cauza cardiaca. Pot fi si alte cauze. Aici trebuie facute investigatii. Eu as incepe prin a face o radiografie pulmonara si un consult cardiologic. In functie de ce se va descoperi cu aceasta ocazie, se va vedea ce trebuie facut in continuare.Daca durerea persista, nu mai asteptati ziua de luni se mergeti la urgenta in orasul dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
03-01-2014, ora 16:23
AntonieGeorge
Nu este medic/terapeut
AntonieGeorge
Multumesc pentru raspuns, domnule doctor. Referitor la datele cerute de dvs; am 20 de ani, sunt nefumator, consum cafea o data la 2, 3 zile. Am 177cm, 76 kg, nu am avut pana in prezent afectiuni cardiologice sau pulmonare. Practic sport in mod constant de la varsta de 8 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: