Durere insuportabila de spate

04-06-2017
Danulz
Nu este medic/terapeut
Danulz
Buna ziua, am 26 de iar de o luna jumate am o durere usoara de spate, in zona lombara dreapta, de pe coloana, radieaza pe toata partea de jos a spatelui.de aproximativ 2 saptamani, durerea s a agravat. M am dus la farmacie, mi au dat diclofenac unguent, nu a avut niciun efect, dupa care mi au fost recomandati plasturii cu ardei iute. M a lasat durerea timp de 3 zile, iar astazim brusc, durerea a devenit insuportabila. Colegii de munca mi au recomandat flamexin, deoarece nu pot ajunge la doctor( zile libere de la stat, nu pot lua trimitere), dar tin sa va spun ca sunt sub tratament cu Remotiv, iar reactiile adverse pe care le are flamexinul, s ar putea sa interactioneze. Nu stiu ce sa fac si ce sa iau pentru durere, va rog ma ajutati cu un sfat. Va multumesc
4 comentarii
0
05-06-2017, ora 11:24
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Mai intai aveti nevoie de un diagnostic, obtinut pe baza examinarii clinice directe la neurochirurg (probabil este vorba despre un sindrom compresiv vertebral lombar, de tipul herniei de disc).
Tratamentul presupune repaus pentru cateva saptamani, dupa care se poate lua decizia terapeutica: interventie chirurgicala sau kineto-terapie (gimnastica medicala specializata).
Unguentele si medicamentele nu prea au loc in acest algoritm terapeutic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
05-06-2017, ora 11:31
FlorinMM
Nu este medic/terapeut
FlorinMM
Buna ziua, ma numesc Florin si am 31 de ani.De 2 luni ma confrunt cu o durere acuta in zona umarului si in spatele omoplatului.Durerea persista chiar si dupa 7 zile de tratament cu electroșocuri si antiinflamatoare prescrise de doctor.Folosesc benzi chinetoterapeutice de aproape 2 săptămâni si Ibuprofen pastile de 400.In prezent degetul mare de la mâna dreapta imi este amortit, nu imi pot mentine capul drept am insomnii pentru ca durerea este acuta si absolut nimic nu mai ajuta.Am citit undeva ca simptomele pe care le am sunt cauzate de dureri cervicale si ca se recomanda tratamentul ambulatoriu si pungile d gheata.
Locuiesc in Germania si medicii de aici prescriu medicamente puternice foarte rar.As dori sa aflu si parerea dumneavoastră, va rog.Este urgent.
Mulțumesc anticipat.
0
05-06-2017, ora 11:33
Danulz
Nu este medic/terapeut
Danulz
Va multumesc domnule doctor. Voiam sa stiu si daca pot lua un antiinflamator, avand in vedere faptul ca folosesc remotiv, iar pe net tot citesc ca nu trebuie sa iau sunatoare cu antiinflamatoare si nu stiu ce sa fac, asta pana imi permite timpul sa ajung la un doctor de specialitate
0
05-06-2017, ora 12:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
V-am precizat ca nu va ajuta medicamentele:
"Tratamentul presupune repaus pentru cateva saptamani, dupa care se poate lua decizia terapeutica: interventie chirurgicala sau kineto-terapie (gimnastica medicala specializata).
Unguentele si medicamentele nu prea au loc in acest algoritm terapeutic.""
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de spate după somn
  • Cum menținem sănătatea spatelui?
  • Este paracetamolul un remediu pentru durere eficient și sigur?
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Dispozitivul care te ajută să îți corectezi postura
  • Dispozitivul care poate ajuta la diminuarea durerilor de spate
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  •