Durere, intepaturi in zona inimi

16-09-2012
VN4EVER
Nu este medic/terapeut
VN4EVER
Salut, am 22 de ani. Pe cand aveam 16 ani simteam intepaturi in zona inimi pt 2-3 secunde pot zice odata la 1 saptamana chiar 2, se intampla si odata la 1-2 luni, nu am ajuns la un consult si am ascultat doar sfaturile babesti, te maturizezi, esti in dezvoltare.. De curand dupa 4-5 ani de la primele semne au inceput iar sa-si faca aparitia, si cand stau in pat, si in picioare se intampla sa mi se puna un fel de nod si sa nu mai pot trage aer in mine pentru cateva secunde simtind ca ma inteapa.(ca si cum daca as mai trage aer in momentul ala mi-ar plesni inima)Acum 1 saptamana am verificat bataile inimii la 3 persoane, toate aveau cu 30-40 batai mai mai mari pe minut decat mine.
Tin sa specific ca pana la 18 ani am facut fotbal, pana la 20 ani miscare constant, acum de 2 ani m-am puturosit. Nu am fumat niciodata. De baut, beau ocazional

Am si cateva intrebari:
Este mai rau daca bate mai incet, sau daca bate mai tare?
Pot avea probleme cardiace?
Sunt intepaturile, durerile de inima simtome a unei boli?

Acum mi-am cronometrat bataile inimii cu un stetoscop si am 60 batai pe minut

In concluzie stiu ca trebuie sa vizitez un cabinet cardiologic, dar vreau sa ascult parerile voastre sau un sfat. Sanatate si numai bine.
2 comentarii
0
21-09-2012, ora 03:03
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. In general, inima bate mai rar daca este mai puternica (la un sportiv, de exemplu), pentru ca impinge sange mai mult la fiecare bataie. 60 pe minut este normal, daca ati facut sport inainte. Daca durerea din piept este ascutita si se modifica in functie de respiratie, este putin probabil sa fie de la inima. Totusi, daca simptomele persista, un consult de cardio si un EKG.
Multa sanatate!
0
10-11-2012, ora 09:06
rodica stefan
Nu este medic/terapeut
rodica stefan
Iau ca tratament preductal de aproape 12 ani, recent au aparut acufene pulsatile in urechea dr(sunt operata la ambele urechi, dar la control totul e ok)si am cazut de 3 ori in 2 luni fara sa ametesc, fara sa pierd echilibrul, doar ma impiedic f usor.La efecte secundare scrie poate aparea(f rar)deficit de miscare.Posibil dupa 12 ani de utilizare sa apara asa ceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici