durere ; iritatie spate

24-11-2010
Cvrk
Nu este medic/terapeut
Cvrk
Am o iritatie pe spate in aceasta zona (vezi poza: partile desenate cu rosu = durere) http://img641.imageshack.us/img641/3719/pozalr.jpg (atat partea stanga cat si dreapta si putin intre pe coloana)
Acum o zi inainte de culcare m-am spalat la cap si nu m-am sters prea bine.M-am culcat cu parul putin ud (nu ar fi ptr prima data). In timpul noptii mi-a fost cald, am transpirat. Am dormit, din cate imi pot aduce aminte, cam dezvelit.
Dimineata m-am trezit cu o foarte mica iritatie la spate in zona mentionata. Vizual nu se observa nimic, semne de roseata sau altceva. In schimb toata ziua am avut o stare de jena care sa agravat.
Astazi cand m-am trezit am constatat ca sa agravat.Ma doare putin cand ma aplec.Ma simt cel mai bine cand stau culcat pe spate, cu coloana dreapta, de preferat sa-mi tina ceva cald.
Nu imi curge nasul, nu ma doare in gat.Am pofta de mancare. Nu tusesc, nu stranut.Nu am dureri de cap, nu am probleme cu vederea.Celelate parti ale corpului nu sunt afectate. Sunt lafel de vioi ca si in alte zile cu exceptia acestei iritatii/ dureri de spate care imi cam inhiba miscarile oarecum.
Ieri am putut sa o ignor.Astazi am hotarat sa stau acasa, sa ma menajez.
Orice sugestie este bine venita. Medicament pe care sa-l administrez, ce ceai sa beau, leac babesc etc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.