Durere/jungi in partea dreapta a toracelui

04-08-2018
Vladut1995
Nu este medic/terapeut
Vladut1995
Salutare ! Am 23 ani, iar din luna februarie am inceput deodata sa respir mai greu, in sensul ca, simt ca nu imi ajunge tot aerul in plamani. Am facut tot felul de investigatii, toate iesind ok. ( analize de sange, ecografie abdominala totala, ecografie cardiaca, ecografie de parti moi, raze la plamani, si o spirometrie ) Dar pe mine ma ingrijoareaza cel mai tare un junghi pe care il simt in partea dreapta a pieptului, care in ultimele 2 saptamani s-a tot intensificat. Nu este un junghi permanent, dar in zona aceea simt o senzatie de discomfort, cateodata mai simt acel jungi ca si o intepatura de ac. Deasemenea la la subratul stang, cat si la subratul drept, am 2 ganglioni inflamati de aprox 1cm, pe care in simt la palpare, dar rareori sunt durerosi, dar sunt mobili. Sunt ganglionii care in urma cu 2 luni le-am facut si ecografie. Va rog, dati-mi si mie un sfat, de la ce ar putea fi, pentru ca sunt foarte ingrijorat sa nu fie ceva grav :( De cateva luni nu mai imi pot trai viata asa cum era inainte din cauza stresului continuu. Mai iau calmante, dar fara nici un efect :(
PS : Am uitat sa mai mentionez ca, dimineata cand ma trezesc simt in plamani ca un fel mucus, care greu il pot elimina tusind fortat. Nici stari de febra nu am avut in tot acest timp de cand a inceput calvarul, ori stari de gripa.
1 comentarii
0
31-05-2019, ora 22:18
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Vă recomand un CT toracic, la acesta se văd toate leziunile existente și puteți exclude ceva grav de natură pulmonară. O seară binecuvântată!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: