Durere la contact, senzatie de iritare dupa, rani usoare

11-11-2009
cleoppi
Nu este medic/terapeut
cleoppi
Buna ziua, am o problema cu prietenul meu in timpul actului sexual si dupa. In timpul actului sexual sunt anumite pozitii care pentru mine sunt dureroase, probabil din cauza lungimii penisului sau a formei sale, e prima oara cd intalnesc asa ceva, el mi-a spus k a mai avut astfel de "reclamatii".Am incercat div. pozitii, unele le-am exclus din cauza durerilor insuportabile, oricum sunt momente, indiferent de pozitie in care este luat de "val" si imi provoaca dureri.
O alta problema ar fi iritarea pe care o simt la intrarea in vagin dupa terminarea contactului sexual, ar mai fi si o mica rana pe care am observat-o pe una din labiile interioare, aparuta de cateva ori ceea ce ma determina sa evit apoi contactul sexual. De aici incepe enervarea prietenului meu si reprosurile: cum se face k doar eu sunt atat de sensibila la contact, k el a mai avut alte partenere care nu s-au plans de astfel de iritatii, toate au fost multumite, plus acuzatii de infidelitate.La toate astea se adauga faptul k am avut de vreo 3 ori pb ginecologice de cd suntem noi impreuna, adik de 9 luni, ba o candidaoza, trihomonas, facuta tot pe fondul sensibilizarii vaginului in urma contactului sexual, a leziunilor produse ori din cauza folosirii toiletelor publice, fac precizarea k suntem un cuplu care face f multe deplasari in tara, deja am oroare de folosirea altei toilete in afara de cea de acasa. Cum e posibil sa raman cu astfel de rani dupa contact, aceste iritatii, cum rezolv acest noian de pb. pana nu cedez nervos pentru k eu chiar imi doresc aceasta relatie si vreau sa mearga! Va multumesc!
2 comentarii
0
11-11-2009, ora 11:19
cleoppi
Nu este medic/terapeut
cleoppi
Inca o precizare, prietenul meu are o raceala cronica la testicule, de ani buni si are inca dureri desi s-a tratat dar cred k nu are grija de el suficient ( capatata pe vremea cd era sportiv), eu am avut o raceala puternica la 18 ani, tratata la vremea aceea desi mai racesc si acu cate putin.Aceste aspecte influenteaza ceea ce se intampla acum in viata noastra de cuplu?
0
11-11-2009, ora 12:24
nuzza69
Nu este medic/terapeut
nuzza69
EU CRED CA AR TREBUI SA VORBITI CU UN MEDIC GINECOLOG.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici