Durere la dinti chiar si fara nerv

17-08-2014
Piturca
Nu este medic/terapeut
Piturca
Buna! Am inceput sa merg la stomatolog cam tarziu ce e drept. A inceput prin a scoate nervii la toti dintii de sus care a crezut el ca trebuie, prin urmare totul a fost ok. Acum insa la caninul din dreapta, dupa ce mi-a scos nervul a inceput sa ma doara partea si dintele din stanga lui si cel din dreapta lui. Chiar daca si aceia au ambii nervi scosi. deasupra la canin langa nas daca apas cu degetul simt o durere probabil puroi. LA ultima vizita a incercat sa imi scoata incisivul superior de langa canin crezand ca acela cauzeaza infectia insa ma durut extrem de puternic chiar daca ma anesteziat; probabil nu si-a facut efectul din cauza puroiului, prin urmare nu la mai scos pentru ca ma durea foarte foarte tare si mi-a prescris augmentin. Acum dupa 2 zile, acel dinte nu prea ma mai doare, in schimb celalalt incisiv superior la simpla atingere cu limba doare mai tare decat celalalt. Este normal? Chiar daca are nervul scos ? Este din cauza puroiului ? Daca da trebuie sa scap de puroi inainte de extractie ? Si cum as putea sa scap de el ? Augmentinul nu prea are succes... Multumesc!
3 comentarii
0
18-08-2014, ora 23:48
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Si eu am avut probleme mari cu dantura si din discutiile cu nenumarati stomatologi am inteles asta: un dinte care i se scoate nervul este un dinte mort care incepe sa se distruga si devine ca buretele, numai ca nervii la unii pacinti sunt mai lungi sau in x si nu pot fi scosi in totalitate si de aici durerea, si decat sa se scoata un dinte mai bine se trateaza.
Eu daca am dureri de dantura de la cald, frig curent etc..(am 17 pivoti si coronite) tin in locul cu pricina vitamina c si trece numai ca dureaza 2-3 zile, nici eu nam crezut cand mi sa recomandat in urma cu 18 ani dar ma incercat pana la urma si a mers.
0
18-08-2014, ora 23:55
Piturca
Nu este medic/terapeut
Piturca
Momentan ma lăsat durerea..nu ştiu totuşi cauza deoarece ma durut unul apoi altul şi tot asa. Eu cred ca din cauza puroiului deoarece acum nu ma mai doare decât dacă ii lovesc. Poate şi tratamentul aplicat în interiorul dinţilor a avut un rol în toată povestea aceasta dureroasa. Acum mi s-a curăţat canalele din nou şi apoi am primit tratament cu calciu..sper sa fie mai bine. Sănătate la toată lumea!
0
12-11-2014, ora 17:04
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Si eu am patit sa ma doara un dinte al carui nerv era scos, mi s-a parut oricum tare ciudat.
Sa inteleg ca se intampla asta din cauza ca nervul nu este scos in totalitate?
Adica el este pe jumatate viu?! Cum vine asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •