Durere mare in ureche

24-07-2011
Redviolinalex
Nu este medic/terapeut
Redviolinalex
Buna ziua,

De 3 zile am o durere destul de mare in urechea stanga. O simt si infundata. Nu mi s-a mai intamplat niciodata acest lucru. Inainte cu 5 zile de a avea aceste simptome, am fost la bazin. Mentionez ca la 2 zile dupa ce a aparut durerea am inceput sa am si febra. Poate ca am avut de la inceput, nu stiu exact, insa am sesizat asta clar abia la 2 zile, fiindca am inceput sa fiu molesit si stiu ca asa reactionez eu cand am febra. Este otita? Nu am avut niciodata asa ceva si vreau sa stiu parerea dumneavoastra. In cazul in care credeti ca asta este, ce tratament imi recomandati? Am luat pana acum Ibalgin pentru durere si de cand a aparut febra am luat si Cefalexin. In momentul acesta in care va scriu sunt la 3 ore de cand am luat Cefalexin. Nu mai am febra, sunt putin ametit, insa durerea cel putin pentru moment a trecut, numai daca ating urechea incepe sa doara. Inca o mai am inflamata si infundata.

Ce imi recomandati? Sa raman pe tratamentul acesta?
3 comentarii
0
24-07-2011, ora 09:49
miruna68
Nu este medic/terapeut
miruna68
atentie, cefalexinul este un antibiotic extrem de daunator si periculos care-ti poate distruge si organele interne, nu numai urechea.
0
24-07-2011, ora 09:55
Redviolinalex
Nu este medic/terapeut
Redviolinalex
Am cautat rapid pe internet recomandari, iar singurele antibiotice care erau mentionate acolo erau Cefalexin si Zinnat. Ce imi recomandati sa iau atunci? N am luat decat o capsula.
0
24-07-2011, ora 10:00
Redviolinalex
Nu este medic/terapeut
Redviolinalex
Mentionez, ca inainte sa iau capsula de antibiotic, am avut si diaree insa usoara. Stiu ca poate sa apara simptomul asta in cazul otitei. Deci pana acum am avut asa - dureri in ureche, ureche infundata, febra si diaree. Ce tratament imi recomandati?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •