Durere masea

18-03-2018
PaulAndrei
Nu este medic/terapeut
PaulAndrei
Buna seara, acum 5 zile am fost la dentist pentru ca aveam o carie la o masea care ma durea cand mancam ceva tare in ea. Mi-a pus o substanta mov acolo care avea gust acru, m-a curatat si a plombat maseaua. Faza e ca acum ma doare maseaua super tare cand mananc ceva fierbinte, dar nu este o durere indelungata, dupa 1 min trece, de la ce poate fi?
2 comentarii
0
19-03-2018, ora 02:24
Dr. A I
Dr. A I
Buna seara, substanta mov este gelul demineralizant, o etapa normala in aplicarea unei obturatii de compozit, Probabil va amintiti gustul pentru ca acest gel se spala din cavitate inainte de a se trece la urmatoarea etapa.

Cat despre durere, aceasta poate aparea in cazul in care cavitatea a fost profunda si obturatia s-a facut fara o baza protectoare intre dentina si compozit...desi nu este obligatoriu. Este posibil ca obturatia sa se fi facut cu tot cu baza si tot sa aveti sensibilitate o perioada.

O radiografie ne-ar ajuta sa ne dam seama daca se intampla si altceva acolo. Intre timp incercati sa folositi o pasta desensibilizanta de doua ori pe zi.
0
23-03-2018, ora 09:24
PaulAndrei
Nu este medic/terapeut
PaulAndrei
Multumesc pentru raspuns. Ieri am fost din nou la dentist, mi-a dat vechea plomba jos si a refacut din nou totul pentru ca a vazut ca acea carie nu ajunsese la nerv. Problema e ca mi-a facut anestezie fiindca credea ca trebuie scos nervul si acum am gingia de la masea de pe partea cu anestezia alba
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul