durere masea dupa omorarea nervului

11-04-2015
david1999
Nu este medic/terapeut
david1999
Buna seara, acum 2 luni am fost la medicul stomatolog pentru ca aveam o carie severa la premolaru 2 de sus dreapta, am avut gangrena asa ca domnul doctor mi-a facut tratament le canal un 3 sedinte am facut tratament cu augumentin dupa vreo luna am ajuns din nou la stomatolog deoarece inca aveam dureri pentru ca ramasesese o bucata din nervul mortificat dupa acea mia oburat canalele mi a pus plomba am facut o radiografi totu a iesit bine, dar de ieri ma luat o durere cu pulsatie sunt sarbatorile si nu am ce sa fac pana marti cand ma duc la stomatolog paba atunci daca ati ptea sa mi dati niste sfaturi sa mai calmez durerea.
Scuzati greselile de ortografie scriu disperat de pe telefon
3 comentarii
0
11-04-2015, ora 23:28
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Puteti lua un antiinflamator ( ex ibuprofen, ketonal ) dupa ce mancati ( daca nu va stiti alergic ). Daca simtiti ca se umfla obrazul tineti comprese reci pe tegument si marti...rapid la stomatolog.
0
12-04-2015, ora 10:26
david1999
Nu este medic/terapeut
david1999
Am luat ibruprofen 400 mg nu prea ajuta nu sunt medic dar durerea pulsand ma gandesc ca ar fi vorba de o infectie si am inceput sa iau augumentin 2 pastie pe zi pana ajung la stomatolog sa mi-o dreneze daca e vorba de infectie.
0
14-04-2015, ora 22:03
david1999
Nu este medic/terapeut
david1999
Am fost astazi la stomatolog, mi-a deschis din nou canalele, mi-a curatat cu acele si mi a zis ca nu prea isi da seama ce as avea nu a iesit nimic de pe canale a zis ca, crede ca am o gangrena mai a "dracu" care trece mai greu impresia mea e ca isi bate joc de mine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •