Durere masea polizata

26-11-2017
SukySu
Nu este medic/terapeut
SukySu
In prezent imi fac o punte dentara la maselele din partea dreapta jos. Deoarece imi lipseste una din masele de foarte mult timp, am inteles ca maseaua de sus a coborat destul de mult si nu se putea efectua puntea. Astfel medicul a decis sa imi pileasca maseaua de sus pentru a face loc suficient. As vrea sa stiu daca aceasta masea care acum are smaltul in totalitate polizat nu se va caria in timp. Nu exista nici o modalitate de protejare a acesteia? Operatiunea a avut loc saptamana trecuta iar eu inca am niste dureri destul de enervante atat in partea de jos unde mi-a polizat cele 2 masele (am vazut ca mi-a taiat si din gingie) si mi-a luat mulajul pentru punte cat si la maseaua de sus.In plus aceasta arata destul de ciudat si o simt foarte poroasa si fara nici o forma. Mi se pare ciudat sa o lase asa.
1 comentarii
0
26-11-2017, ora 09:53
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Salut,

Este ciudat sa ramana asa desi decizia de a ajusta acel dinte este una buna!
Dintele de sus, in functie de cat de migrat este se poate, fie ajusta si apoi acoperi cu diferite tipuri de lacuri atunci cand se corecteaza putin, fie se devitalizeaza si se acopera cu o coroana dentara la inaltimea potrivita.

Pacat este ca, ca si in cazul dumneavoastra, puntea dentara de 3 elemente pe 2 dinti sanatosi, intra mereu in calcul atunci cand ar trebui sa se vorbeasca de implant dentar.

Pretul!?

Pretul pt tratat pe canal 2 dinti si acoperit cu coroana dentara 3 dinti este foaaaaarte asemanator cu pretul unui implant si al unei coroane dentare.

Zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •