durere maxilar

10-05-2013
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua
Acum un an de zile mi-am facut pe maxilar o lucrare de portelan-ancorata pe dintii din fata si ultimii molari de sus. A doua zi am inceput sa am dureri de mandibula iar apoi de articulatie maxilara si musculatura obraz drept.Medicul mi-a mai slefuit lucrarea, am tras cu ea vreo 5 luni dupa care mi-a luat-o jos si mi-a facut o lucrare provizorie pe bucati -scheletata, dar tot n-am scapat de durere doar foarte putin la antiinflamatoare..Am consultat un chirurg BMF care mi-a spus ca e vorba de ocluzie si ca lucrarea nu e buna. Am renuntat si la a doua lucrare provizorie si am consultat un ocluziolog care mi-a facut o gutiera pentru maxilar si mi-a dat tratament dar tot am dureri cand mestec si uneori chiar si cand vorbesc. Gutiera o port din luna martie si nu prea vad o ameliorare..Gingia din partea dreapta sus, unde am dureri, imi este tare rosie, am si o afta care ma deranjeaza de cateva zile.
Vreau sa stiu daca cancerul de maxilar( poate vorbesc prostii) se vede la radiografie sau trebuie sa fac si alte investigatii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul