Durere persistenta spate(zona coastelor)

15-01-2010
iulian23
Nu este medic/terapeut
iulian23
Buna seara. Vreau sa spun ca de aproximativ o spt ma confrunt cu o durere in zona spatelui, mai precis in zona costelor(stanga). La inceput am crezut ca e vorba de o intindere, avand in vedere ca fac sala, insa nu cred. Am fost la medicul de familie, crezand ca e vb de o problema la plamani, insa mi-a spus ca nu e vb de asa ceva pt ca nu prezint astfel de simptome. Adevarul e ca nu tusesc, nu sunt racit, nu nimic. Mi-a prescris cateva medicamente pt durere( aflamil, arcoxia si tramadol), le iau de o zi si nu simt nimic. Am si dureri in piept si simt ca ceva ma strange, ma sufoca, cateodata. Durerile la spate persista. Nu stiu ce ar putea fi. V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta. Va multumesc.
5 comentarii
0
20-01-2010, ora 15:15
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Ar fi indicat un consult la specialistul in boli interne. Este o problema pulmonara, cardiaca sau o nevralgie intercostala. Oricum, nu cred sa fie ceva de competenta unui medic specializat in boli de oase si articulatii, ci a unui specialist in boli interne.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
20-01-2010, ora 15:54
iulian23
Nu este medic/terapeut
iulian23
Multumesc
0
22-04-2010, ora 23:27
alhambra
Nu este medic/terapeut
alhambra
Ati aflat ce aveti? Eu am aceasta problema de o luna de zile si niciun medic nu reuseste sa ii dea de cap...
0
03-06-2018, ora 17:16
Alexr13
Nu este medic/terapeut
Alexr13
Buna ziua, De ceva luni de zile ma confrunt cu niste probleme sa spunem asa... o usoara senzatie de lipsa de aer.In plus de 3 luni de zile am inceput sa am si o durere de spate la jumatatea spatelui.Durerea mai accentuata este cu precadere dinimeata si dispare dupa cateva zeci de minute, dar pe tot parcursul zicei am o jena nu as spune o durere la coaste si in momentul in care stau in pat jena se transforma intru-un soi de amorteala.Este deosebil de neplacuta si nu imi da voie sa dorm pe timpul zilei pt ca eventual din cauza disconfortului ma trezesc.
Vreau sa mentionez ca mi-am facut toate analizele posibile toate au iesit ok in afara calciului care era un pic sub limita.
Am facut si o radiografie pulmonara care au citit-o 3 medici si mi-au spus ca nu am probleme pulmonare.Nu tusesc deloc nu am nici o simptoma a unei afectiuni pulmonare.Spirometria a iesit chiar peste limitele normale. Si am mai facut o ecografie la spate care a fost citita de catre un medic neurolog si mi sa spus ca am un spate muncit din cauza sportului care l-am practicat in scoala.Mi-a prescris Urimil l-am luat dar fara efect. Ulterior mia prescris niste injectii care nu le-am mai luat.
Problema mea nu este neaparat durerea de spate ci...cea de la coaste pentru ca cea de la coaste parca este din ce in ce mai rea si sa nu uit problemele cu respiratia si oboseala.

Va multumesc anticipat!

PS : Varsta mea este de 30 de ani.
0
09-10-2022, ora 23:21
virgil.alex
Nu este medic/terapeut
virgil.alex
Salut, ati aflat care era problema?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •