Durere si furnicaturi picioarek

11-11-2016
Iulia1105
Nu este medic/terapeut
Iulia1105
Buna ziua ! Am 23 de ani, fumatoare, un stil de viata sedentar(mers pe jos cam 20 de min pe zi), alimentatie cat de cat sanatoasa, nu consum alcool. De aprox o saptamana am observat ca am furnicaturi in picioare de cateva ori pe zi. Furnicaturile dureaza 1 2 minute. De asemenea, de o saptamana am un fel de vibratie pulsatie sub genunchiul drept de cateva ori pe zi. Nu ma doare, nu exista modificare la nivelul pielii, doar simt un usor tremurat, nu stiu daca este muschiul sau vasele de sange. Am mai observat ca piciorul drept ma doare f tare atunci cand merg mai mult de 10 minute si intr un ritm mai alert.daca ma opresc trece durerea dar raman furnicaturi in talpi. Durerea e la nivelul tibiei. Nu stiu incotro sa ma indrept, daca e problema a vaselor de sange a oaselor sau a muschiului ? Un sfat?
3 comentarii
0
11-11-2016, ora 16:30
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Buna ziua
La varsta Dvs este greu de conceput o afectiune inflamatorie a articulatiilor sau oaselor din zona, si oricum nu s-ar manifesta astfel.
Ar exista o varianta de afectare prin probleme la nivelul coloanei lombare (dar manifestarile sunt in general, atipice).
Verificati varianta vasculara la un medic specialist.
Cu stima
SL Univ Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Doctor in stiinte Medicale
Constanta
0
11-11-2016, ora 20:29
Iulia1105
Nu este medic/terapeut
Iulia1105
Multumesc pt raspuns.voi merge la medicul de familie luni..are vreo relevanta daca de cateva luni am o stare de anxietate generala si am trecut prin niste episoade de atacuri de panica? Poate sa dea starea de anxietate simptomele astea?
0
11-11-2016, ora 22:29
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Puteti merge si la un medic endocrinolog.
Ar trebui verificata si functionarea glandei tiroide, precum si a celorlalte. Nu uitati de dezechilibrele pe care anumite tulburari ginecologice le pot genera; verificati-va si din acest punct de vedere.
Daca traversati perioade extrem de stresante, nu ar strica si opinia unui psiholog, desi nu cred ca acesta este raspunsul cautat.
Cu stima
Dr. M. Enescu
Constanta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: