durere sold de aprox o luna

13-04-2010
simonikm
Nu este medic/terapeut
simonikm
am o durere de sold de apx o luna, doare spatele lombar coboara pe fesa (care ma doare si cand stau pe scaun )piciorul la mers, la urcat scarile si ultimile 3 degete de la picior; am facut radiografie lombara nu se vede nimic;
credeti ca e o discopatie lombara sau poate fi altceva?
7 comentarii
0
15-04-2010, ora 11:34
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o compresiune radiculara lombara (hernie de disc).
Radiografia nu are nici o valoare.
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
01-05-2010, ora 22:38
bbogdan952000
Nu este medic/terapeut
bbogdan952000
buna ziua!am 15 ani si de vreo 4 luni am o durere la soldul drept(in interior, la incheietura).durerea nu este foarte mare dar imi creaza discomfort.le-am spus parintilor mei sa mergem la un control dar nu vor. mi-au spus ca si pe ei ii durea asa cate odta cand erau de varsta mea.ce ma sfatuiti sa fac sa scap de durere????fara sa merg la control.va multumesc!!!
0
02-05-2010, ora 10:12
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Ceea ce solicitati D-voastra este iluzoriu si extrem de periculos.
Nici un specialist serios din lume nu va va prescrie un tratament fara sa cunoasca diagnosticul, care presupune o examinare clinica directa (consultatie).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-05-2010, ora 11:15
bbogdan952000
Nu este medic/terapeut
bbogdan952000
Va multumesc pentru raspuns!i-am aratat mamei raspunsul dumneavostra si s-a razgandit, ma va duce la consult dupa ce scap de examenele de la scola(1 luna)
0
30-11-2010, ora 23:35
Paulsusman
Nu este medic/terapeut
Paulsusman
Buna ziua,

Am o problema si as dori sa vad ce trebuie sa fac.

Am dureri de sold ( ambele - spre partea exterioara la fiecare, de obicei dupa mers cam 500 m/ zi) si dureri de spate. In urma cu 2 ani am aflat ca o vertebra din zona lombara este putin impinsa inspre stomac de cand eram copil mic spuneau medicii. Am facut un tratament kineto si 6 luni de zile nu am avut probleme.

Acum insa mi-au aparut si aceste dureri de sold iar durerea de spate e mai deranjanta. Nu e insuportabila dar nu pot sta nici pe scaun mult si nici in picioare mult. Am facut injectabil diclofenac - sunt plecat din tara - si am sperat ca imi va trece ca in urma cu catva timp cand puteam sa iau 2, 3 zile diclofenac si apoi nu mai aveam probleme o buna perioada de timp. Am doar 24 de ani si nu stiu daca sa se fi cumva agravat intr-o hernie de disc sau daca ar trebui sa recurg la operatie.

Pe langa toate aceastea am si platfus si mi-e frica acum de solduri pentru ca gluma se ingroasa.

As dori sa ma sfatuiti va rog frumos ce ar trebui sa fac.

Va multumesc
0
26-08-2012, ora 22:59
ungureanu claudia
Nu este medic/terapeut
ungureanu claudia
Buna seara!Va rog mult de tot daca ma puteti sfatui intr-o problema:am 34 ani, 1, 64 inaltime, 52kg, sex feminin, de curand ma confrunt cu o durere surda si calda de sold dupa ce fac efort sau merg mult, mentionez ca a inceput sa ma doara si noaptea, lucrez ca si camerista de 2 ani, durerea aceasta a aparut de 2 saptamani.Anul trecut pe vremea asta m-a durut cumplit coloana tot de la efort, oare trebuie sa renunt definitiv la munca fizica?
M-am nascut cu luxatie congenitala de sold, am fost operata, picioarele puse in ghips, dar asta s-a intamplat acum 30 de ani, sa fii revenit boala de atunci?
Pana acum 2 ani am lucrat numai munca de birou, cat am mers la scoala am fost scutita la educatie fizica, nu am facut practic nici un efort fizic, am avut o viata foarte sedentara.
M-am dus la control in Anglia unde lucrez si medicul de familie mi-a prescris paracetamol, nu vad nici o legatura cu ceea ce am eu.
Sa am oare artrita sau coxatroza?Ma sfatuiti va rog frumos unde trebuie sa ma adresez ?
Va multumesc
0
25-10-2013, ora 21:39
gloria romana
Nu este medic/terapeut
gloria romana
Buna seara...

Ma numesc Gloria, am 36 ani, nu am alaptat, nu am copii, nici probleme de sanatate majore pana acum.

Va rog insa sa-mi dati un raspuns avizat la urmatoarea problema.

De cateva zile, am o usoara durere, mai mult disconfort la soldul stang, in timpul mersului, dar nu mereu, ci uneori, si tot uneori seara cand stau in pat si cand ma intorc de pe o parte pe ala sau stau pe partea respectiva, si uneori cand stand in picioare si incerc sa fac niste intinderi spre dreapta, simt ca acolo la soldul stang nu ma lasa ceva sa ma intand mai mult, dar in timp ce stau in picioare sau in pat dreapta in pozitie de repaus, nu ma doare nimic, recent am avut niste dureri abdominale jos, am fost la ginecologie si mi-a spus ca am racit jos si mi-a dat Indomtacin pentru dureri, poate chiar inflamatii, Urisan pentru infectia urinara si Prementrid pentru durerile de ciclu, am terminat tratamentul si am inceput sa am aceste noi simptome de care va spuneam initial, nu stiu daca au vreo legaturu cu raceala mea jos, va rog imi puteti spune, ce ar putea fi, ce analize ar trebui sa fac si catre ce fel de doctor ar trebui sa ma indrept sa vad care e cauza?

Va multumesc si va astept cu un mesaj.

Gloria
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soldul marcatorului - primul ajutor
  •