Durere sub nara dreapta cand apas ( nerv inexistent)

18-11-2014
scps
Nu este medic/terapeut
scps
Am o problema de natura stomatologica. Practic nu ar trebui sa am nicio carie, s-a lucrat la toata dantura acum 4 luni si a fost oprit/inlaturat orice proces carios. Totusi am o durere incapatanata care are alte simptome decat cele a unei masele.

De exemplu daca nu as lua un calmat m-ar durea non-stop, imi trece cu orice iau, Auline, Ketorol, ibuprofen, etc. Dintii afectati sunt cel din fata, si cel din partea dreapta la curbura. Ii simt oarecum amortiti, acea senzatie care o ai dupa anestezie inainte de a disparea efectul cu totul numai ca la mine este existenta incontinuu si asta cand nu doare. Daca apas sub nara dreapta simt o durere foarte mare, pe gingine nu doare insa cand apas mai sus pe buza, sub nara dreapta doare. La fel si atunci cand zambesc ( probabil cu se pun muschii fetei in miscare). Ceea ce am eu acum s-ar putea sa fie o infectie, spun asta pentru ca acum 2 ani m-a tras curentul foarte tare si s-a ajuns cu infectia la os, chiar sub gingie la dintii din fata unde a fost nevoie de intervenite chirurgicala. Imi e frica sa nu am acelasi lucru si acum, numai ca de data asta zona este in partea dreapta cu vreo 2 cm si se manifesta altfel. Data trecuta nu imi trecea cu orice medicament luam si fata mi s-a umflat. Acum ma lasa durerea foarte usor si nu e la fel de mare in intensitate. Eu sunt in Austria, aici preturile la dentist sunt uriase 100 euro extractia, ce sa mai zic de interventia chirurgicala care e cel putin 300 ca nimic, Totusi joi voi pleca in tara iar vineri am programare la dentist, pana una alta, as vrea sa aflu cateva pareri de la voi, ideal de la cei care au cunostinte sau cei care au trecut prin ceea ce trec eu acum.

Nu cer posibile tratamente doar pareri asa ca sa imi fac o idee ca sa stiu cam la ce sa ma astept.

De mentionat ca pe langa pastile care imi iau durerea mai iau si antibiotic, Augmentin, care nu pare sa faca nimic. Am luat si inainte Augmentin la cererea medicului dentist, =inainte de a fi operat in gura care intr-adevar mi-a luat durerea insa acum nu o ia ceea ce imi da speranta ca totusi poate nu este nevoie de interventie chirurgicala si am o problema ce necesita o rezolvare mai simpla.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul