durere sub stomac

05-10-2007
andrei21
Nu este medic/terapeut
andrei21
va rog sa-mi spunte-ti de ce ma doare la baza stomacului sau mai jos chiar deasupra buricului atunci cand ar trebui sa-mi fie foame ca pofta de mancare nu am dar daca mananc imi trece, apoi dupa digestie iar ma doare si stiu ca trebuie sa mananc ca sa-mi treaca; e o durere destul de suparatoare, va multumesc.
2 comentarii
0
05-10-2007, ora 00:00
jflvibvib
Nu este medic/terapeut
jflvibvib
din ceea ce mi ai spus, pare a fi o duodenita/ ulcer duodenal.Pentru asta trebuie sa urmezi un regim alimentar, cu mese regulate si un tratament sub indrumarea unui medic gastroenterolig.
0
02-01-2008, ora 00:00
ferina
Nu este medic/terapeut
ferina
de 5 ani ma lupt si eu cu aceste probleme, am facut si conoloscopie si endoscopie, am un ulcer duodenal, il linistesc dupa ce fac tratamentul cu Controloc, dar nu pentru o perioda prea lunga cu toate ca tin regim alimentar. In schimb imi ' ghioroie' stomacul foarte rau. Un doctor mi-a zis ca nu ghioroie stomagul ci colonul, acum nu mai stiu ce sa cred.Am incercat tot ce se poate, am fost la un doctor homeopat, asta inainte de sarbatori si mi-a zis sa fac o cura cu Argila. astept sa-mi vina, caci am dat comanda si sa vad ce o sa iasa.
Mai are cineva asemenea probleme? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: