Durere sub ureche la coltul mandibulei

26-11-2016
Mădălina F
Nu este medic/terapeut
Mădălina F
Buna ziua, de 3 luni de zile am dureri sub ureche, la coltul mandibulei, durere care radiaza câteodată in ureche si in zona submandibulara. De asemenea muschiul pe mandibula se inflameaza putin si atunci e mai tare. Am fost la 3 medici Orl, totul e bine, la stomatolog la fel. Am facut RMN cranian, cervical, de articulatie temporomandibulara si CT de gat, toate sunt bune. Durerile nu cedeaza la nici un antiinflamator. De 2 saptamâni iau Lyrica 2 seara, recomandata de medicul neurolog dar nu simt nici o ameliorare. Nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc, nu mi se găsește nici un diagnostic si nici un tratament care sa calmeze durerile. Medicul ortodont a spus ca ar fi durere musculara dar nu-si da seama de la ce. Durerile sunt permanente si imi afectează foarte mult calitatea vieții.
12 comentarii
0
26-11-2016, ora 20:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
exista posibilitatea uni reflux gastro-esofagian in somn, dupa greseli alimentare seara
acidul gastric irita si inflameaza faringele...care poate sa duca la dureri care radiaza in ureche
0
27-11-2016, ora 16:06
Mădălina F
Nu este medic/terapeut
Mădălina F
In gat nu simt nici un discomfort doar durere sub ureche, coltul mandibulei si muschiul maseter pe mandibula. Durerea radiaza si la ureche-nu mereu si sub mandibula, ma dor ganglionii desi nu ii simt inflamați.
0
28-01-2017, ora 13:25
Mădălina F
Nu este medic/terapeut
Mădălina F
Buna ziua, am deja 6 luni de dureri. Acum sunt mai tot timpul in ureche sau in spatele urechii si sub mandibula, in zona ganglionilor care nu sunt inflamați dar durerosi. De multe ori durerea din ureche se transforma in mancarime. Ca si cum miscarea articulatiei -care nu doare -o simt in ureche. Precizez ca urechea doare si daca nu misc mandibula. Pe aceeași parte pe stanga simt in gat o jena, ca si cum ar fi ceva acolo. La control Orl si stomatologic-cu verificarea miscarilor atm care nu tosneste-mi se spune ca este totul bine dar eu am dureri si nu stiu ce sa mai fac. Ajutati-ma va rog cu un sfat, o părere.va multumesc
0
29-01-2017, ora 20:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca un medic ORL..si un stomatolog.. care au facut consultatia.. nu pot sa se pronunte
ce pot sa spun de la distanta?
sa se investigheze coloana cervicala.
glandele salivare ( la maxilo-facial_)
0
11-07-2017, ora 11:52
Parme
Nu este medic/terapeut
Parme
Acuzand aceleasi simptome (mentionez ca pana acum am consultat doi medici ORL care mi-au efectuat atat fibroscopie, radiografie SAF, exudate nazal si faringian, inclusiv lama prelevare secretie limba, analize sanguine; rezultatele au fost bune, cu exceptia radiografiei in urma careia s-a constatat ”o voalare a sinusului maxilar”, care, dupa spusele medicului, nu ar explica simptomatologia; la analizele de sange mi-au iesit usoare cresteri ale MPV si P-LCR - 12.6 / fL, respectiv 47 / % - nu stiu ce semnificatie au. Am efectuat, de asemenea, timpanograma si audiograma si au iesit in regula. Mi s-a recomandat tratament cu Sinupret si Quixx, insa nu am remarcat nicio diminuare a simptomatologiei.) In plus, pe langa durerea submandibulara care merge catre urechi(cateodata simt intepaturi in urechi), mai am senzatia de amigdale grele, umflate(nu sunt inflamate, nu prezinta modificari) insotita si de senzatia de nod in gat si presiune in regiunea dintre mandibula si ureche. Nu am probleme stomatologice.
Considerati utila efectuarea unui RMN cranio-cerebral, respectiv angio-carotidian?
0
16-07-2017, ora 18:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu
e cazul de consult la gastrologie
fac reflux gastro-esofagian in somn..si acidul gastric irita si inflameaza tot acolo
sa scris mult despre ast ape forum
0
26-09-2017, ora 17:35
Mădălina F
Nu este medic/terapeut
Mădălina F
Buna ziua, după o perioada de vreo 3 luni in care nu știu de la ce durerile s-au potolit, din August au revenit pe umar, gât, ceafa, radiază in ureche și mandibula câteodată, dureri de cap ca o presiune occipital și in tâmpla. Plus de astea, au apărut dureri musculare pe picioare care au mai fost și in iarna când mi s-au făcut analize pt poliartrita reumatoidă care au ieșit bine, toate. Apoi durerile de picioare au dispărut. Acum sunt mai puternice și noaptea nu reușesc sa adorm sau ma trezesc durerile. Ar putea fi o fibromialgie? Deja am început sa am stări de teama gândindu-ma ca poate fi ceva grav. de nu mai trec. Când merg sau folosesc bicicleta nu simt dureri dar in repaos încep.parca ma strâng gambele, gleznele sau dor fesele, pulpele...
0
26-09-2017, ora 19:43
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
incepe cu investiagtii amanuntite la coloana vertebrala
0
27-05-2019, ora 07:56
Ion1984
Nu este medic/terapeut
Ion1984
Buna ziua, subiectul e deschis in 2017, dar voi incerca si eu sa scriu!
Sun la moment in Ucraina, Odesa am ajuns de o zi! Am petrecut cu prietenii aseara!
Noaptea m-am trezit cu dureri in fata urechii drepte, sub urechea dreapta! Nu este o durere acuta, doare cand deschid gura larg, simt o presiune a muschiului, partea dreapta un pic mai umflata, ca si cu ganglionii din zona faciala is mariti!
Mai pe scurt am aceleasi simptome ca si domnul ce a scris mai sus! Deja ma ingrijorez cand citesc ca dumnealui a avut durerile timp de 6 luni fara un raspuns de diagnostic, si apoi au aparut durerile gat, spate, picioare!
Obstructie de citculatie a limfei in zona?
0
27-05-2019, ora 08:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
posibil curentul
posibil o pozitie incomoda la somn
posibil o problema mica dentara...
samdp
0
27-05-2019, ora 21:05
Ion1984
Nu este medic/terapeut
Ion1984
Multumesc! Am presupus si eu curentul de aer!
0
10-01-2023, ora 22:20
OanaFarca
Nu este medic/terapeut
OanaFarca
Buna seara, stiu ca e dupa 6 ani, intrebare pt madalina f, cum ai rezolvat te rog, am si eu aceleasi dureri si trec printr un calvar zi de zi, durerile sunt permanente, te rog la mi un raspuns daca poti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.