Durere testicul cand este frig afara

20-06-2014
hipocrate
Nu este medic/terapeut
hipocrate
Buna ziua,

Atunci cand este frig afara (iarna, am observat) ma doare testiculul si cu piciorul drept, am observat asta de mai multe ori. De exemplu acum 1 saptamana m-a prins ploaia si m-a udat la picioare si am stat asa pana am iesit de la cursuri adica de la 11 dimineata pana seara la 17 si m-a luat frigul. Seara dupa ce am ajuns acasa a inceput sa ma doara tot piciorul drept, zona lombara si testiculul... Din cauza frigului se intampla asta sau si din alte cauze? Multumesc
2 comentarii
0
21-06-2014, ora 10:29
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Va confruntati cu o afectiune care se numeste torsiune testiculara. Torsiunea este uneori numita si "sindromul de iarna" deoarece este mai frecventa in timpul iernii.Prin torsiune se produce oprirea circulatiei sangelui in testicul, iar intr-un testicul rasucit netratat pot sa se produca daune ireparabile si ulterior sa fie eliminat. Trebuie sa va adresati unui medic urolog care sa repuna testiculul in pozitia corecta si sa-l prinda astfel incat sa previna o alta torsiune.
0
21-06-2014, ora 11:28
hipocrate
Nu este medic/terapeut
hipocrate
Multumesc ! Dar asta mi se intampla de vreo 2 ani... daca iau un antiinflamator imi trece. Ori ma doare doar piciorul drept si resimt durerea si la nivelul testicului ori este ceea ce spuneti dvs. O sa ma duc la medic !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •