Durere toracica

12-11-2008
Ota
Nu este medic/terapeut
Ota
Buna ziua!Va scriu din Irlanda de Nord in speranta ca imi puteti oferi un sfat profesional adecvat.De vreo 5 luni am dureri la nivelul coloanei toracice ce radiaza si in partea superioara a stomacului. Am slabit 7 kg in decurs de 8 luni fara sa tin dieta. Am facut aici diferite investigatii radiopgrafie la plamini, endoscopie, analize singe, MRI doar la organele interne nu si la coloana.Durerile sunt persistente si uneori ma inteapa si umarul sting.
Mentionez ca am fost fumatoare 15 ani dar m-am lasat in urma cu 6 luni.
In speranta ca cineva ma va sfatui ce investigatii ar trebui facute sau care ar fii posibilul diagnostic va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
13-11-2008, ora 14:35
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Sincer, ma indoiesc ca nu ar fi descoperit vreo problema pulmonara, cardiaca sau digestiva in caz ca era instalata.Din experienta stiu ca fumatorii au o mare carenta nutritiva datorita impiedicarii absorbtiei substantelor de la nivel digestiv.incearca sa aduci un aport hidric corect(2 l lichid zilnic baut cate putin si des), complex de vitamine B+Omega 3+Coenzima Q10+un complex de minerale.sigur, farmaciile naturiste de acolo au in dotare produse concentrate de acest gen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.