durere umar si articulatie sold

20-03-2012
ellena2012
Nu este medic/terapeut
ellena2012
Buna ziua. De mai mult timp ma doare umarul drept cand dorm pe o parte si se simte diferenta intre cel drept si cel stang cand fac aceasi miscare cu amandoi umerii. Nu e mare durerea dar e deranjanta. Ma tem sa nu se accentueze. O durere mare si mai mult deranjanta o am la articulatia de la sold, in partea stanga. Pocneste cand merg si cand stau mai mult timp sezut simt cum din acel loc pleaca durerea in muschii piciorului. Despre ce poate fi vorba? Se poate agrava? Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc.
5 comentarii
0
21-03-2012, ora 10:11
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Scuzati-mi ignoranta, insa nu am inteles nici unul dintre elementele semnificative: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente traumatice, reumatologic-inflamatorii, metabolice, vasculare, neurochirurgicale etc etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
21-03-2012, ora 16:23
ellena2012
Nu este medic/terapeut
ellena2012
Buna ziua. Am 28 ani, 1.69m si 62 kg. Lucrez intr-o fabrica unde tot timpul stau pe scaun. Nu practic nici un sport si nu fac nici efort fizic. Mi-am facut ecograf si am fost si la un consult la un acupuncturist si in ambele locuri mi s-a spus ca am probleme pe baza renala si digestiva. Am urmat un tratament naturist cu Renostim si ceai de hibiscus in urma caruia au mai disparut probleme de la articulatia soldului si muschii piciorului dar se pare ca revin durerile. Uneori noaptea ma trezesc cu o durere enorma la articulatia soldului atunci cand dorm pe o parte. Nu stiu de la ce poate fi deoarece doctorii nu mi-au dat un raspuns clar care ar fi cauza. La fel au revenit si durerile din umarul drept. Sper sa aveti dumneavoastra raspuns. Multumesc.
0
21-03-2012, ora 20:20
ciripa
Nu este medic/terapeut
ciripa
Bun gasit!
De vreo 10 zile am o durere la umarul stang, nu pot sa ridic bratul, durerea o simt tot timpul si la miscari si in repaus, exista un punct f dureros la umar in partea frontala la atingere.Am fost la urgenta si am fost consultata de un ortoped, am facut radiografie si mi s-a pus diagnosticul de entorsa. Mi s-a prescris un tratament timp de 15 zile cu Celebrex si mydocalm, plus ca mi s-a indicat sa port un bandaj pe care mi-l pun singura, unul cu arici care sa-mi tina bratul imobilizat la 90 grade. Urmez acest tratament de vreo 5 zile, bandajul nu pot sa zic ca il tin tot timpul pt ca simt ca nu ma ajuta cu nimica.durerea fiind tot la fel de mare si cu el si fara el.Nu cred ca e vorba de o entorsa pt ca nu stiu sa fi suferit vreun traumatism. Ma gandesc ca mai degraba ar fi bine sa consult un reumatolog.Precizez ca sunt o doamna in varsta de 43 de ani, 95 kg, inaltime 1, 71.Imi vine sa plang de durere, nu simt nici o ameliorare, ba mai mult durerea s-aextins pe brat in jos pana la cot si spre ceafa. Simt o usoara oboseala si usoara durere si a coloanei vertebrale.Simt nevoia sa ma intind la orizontala ca sa dispara disconfortul de la coloana.Mai simt durerea si pe partea stanga in directia inimii. Rog frumos sa ma sfatuiti unde sa ma mai adresez. As dori un doctor specialist, nici eu nu stiu bine...reumatolog, neurochirurg, neurolog.Sunt din Bucuresti si poate puteti sa-mi indicati un medic bun.Multumesc anticipat!
0
21-03-2012, ora 21:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Durerea poate avea si o origine cervicala (cervico-brahialgie), parte a sindromului compresiv radicular (de tipul herniei de disc cervicale).
Puteti consulta un neurochirurg, dar sa nu uitati de cele 30 de kg in plus, care reprezinta un factor puternic agravant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
02-07-2014, ora 09:23
Dani277
Nu este medic/terapeut
Dani277
Buna dimineata!Ma numesc Daniela dar va contactez pt mama mea, Maria.De ceva timp acuza dureri sold stang..am crezut k e de vina simdromul premenopauzal..Acum, toata noapte nu a putut dormi din cauza soldului drept, spatelui, omplati, umeri si cervicala.Specific ca mama are 49 ani, supraponderala si 1.65 cm inaltime.Nu fumeaza, nu consuma alcool, face doar muncile casnice si nu a avut probleme grave de sanatate..Ajutati-ma, va rog! Dati-mi un sfat! Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.