Durere umar stang

09-01-2018
fabiola49
Nu este medic/terapeut
fabiola49
Buna ziua!
Am 53 ani, 1, 60m inaltime si 67kg si de aproximativ o saptamana ma supara bratul stang, indeosebi noaptea intrucat fara sa vreau, dorm pe el si ma trezesc cu el intepenit si amortit.Miscarile sunt limitate de durere si orice miscare brusca o resimt in articulatie.Am facut 2 radiografii :
1.Coloana cervicala unde mi se specifica urmatorul diagnostic:pensarea spatiilor articulare C2-C3, C3-C4, C4-C5
2.Umar stang unde mi se specifica de catre medicul radiolog largirea spatiului humeral stang.
Intrebarea mea pentru dv. este : Largirea spatiului humeral se traduce cu o luxatie daca eu nu am cazut pe brat ci doar l-am solicitat mai mult acum de sarbatori) ? intr-adevar durerea intensa am simtit-o in urma unei miscari mai bruste de ridicare a bratului. Ce ar trebui sa fac in continuare si unde ar trebui sa ma adresez: medicului reumatolog sau ortoped? Va multumesc mult!
1 comentarii
0
12-01-2018, ora 15:50
Dr.Marian
Identitate neconfirmată
Dr.Marian
Este vorba de uzura normala. Nu sunte-m vesnici si o pereche de papuci pana la urma daca ii porti zilnic se uzeaza. Va recomand sa face-ti fizioterapie si o cura de antiinflamatoare daca nu luati anticuagulante timp de zece zile. Pentru o perioada va fi bine cat procesul inflamator va fi calmat. "Boala" caci e uzura nu boala in sine se numeste PSH Poli Artrita Scapulo Humerala. Nu e mare lucru de facut. Antiinflamatoare, fizioterapie feriti-va de frig.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere acută după căderea pe umăr - leziuni posibile
  •