Durere ureche stanga

29-12-2017
cezarica
Nu este medic/terapeut
cezarica
Buna ziua

Am o durere de cateva luni in urechea stanga, saptamani bune pot sa nu am nimic si pe urma doua zile sa am durere si sa nu treaca pana nu iau un ibuprofen, uneori am senzatia de dop dar am fost la un medic orl si mi-ar fi spus ca nu e. Uneori ma trezesc noaptea si simt ca pulseaza inauntru. Daca nu am durere si introduc un betisor de urechi sa ma curat este posibil sa apara durerea peste o ora. Daca introduc degetul am o senzatie de usoara umflatura si foarte mica durere. De doua saptamani m-am scarpinat si a iesit o bucatica de ceara iar acum am observat ca aud un fel de tiuit sau vajait dar acest sunet il auzeam si inainte dar nu tot timpul, acum vad ca e permanent. Muziica la volum tare sau casti nu ascult. Sunt zile cand nu simt nimic si zile cand mereu simt un discomfort inauntru, ca un dop mai ales cand beau apa.

Aveti idee ce poate fi?
3 comentarii
0
29-12-2017, ora 18:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sau de la dantura
Sau de la greseli in alimentatie provoci iritatie in gat
0
03-01-2018, ora 14:44
cezarica
Nu este medic/terapeut
cezarica
sigur nu ati incurcat topicul? e vorba de durere la ureche si nu dantura sau iritatie in gat
0
03-01-2018, ora 23:46
Brav93
Nu este medic/terapeut
Brav93
Buna ziua dl doctor și la mulți ani ! In data de 27.12 am fost diagnosticat cu otita medie la ambele urechi, la urechea stânga a fost cu perforație. Ca și tratament am primit 7 zile augmentin, nurofen răceala și gripa și tantum verde. In data de 28.12 am călătorit cu avionul in alta țara urmând acest tratament. Totul a descurs destul de ok, însă in a3-a a4a zi de antibiotice au început sa îmi iasă niște pete roșii și am
Intrerupt tratamentul fiindcă am crezut ca este o reacție alergică la antibiotic. De urgentă am venit in țara tot cu avionul, m-am dus la medic unde am primit ca și diagnostic varicela. După o zi doua de varicela au început sa ma doară îngrozitor urechile, lichid nu curge dar ca și cum m-ar tot înțepa ceva înăuntru. Azi in data de 03.12 am fost din nou la consult ORL unde mi-a fost indicat sa reiau din nou tratamentul cu augmentin 7 zile și am primit niște picături betabioptal. Organismul meu este foarte slăbit, aproape toată ziua dorm și pofta de mâncare nu am. Urechile îmi sunt înfundate, aud destul de greu iar la urechea unde am avut perforatie am dureri care ma înțeapă. Următorul meu consult la ORL va fi săptămâna viitoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: