durere uter daca am orgasm in vis

23-10-2011
cos_s
Nu este medic/terapeut
cos_s
mi se intampla de foarte mult timp sa ma trezesc cu dureri foarte mari de uter daca visez ca am orgasm. cred ca se contacta si simt o arsura puternica, am crampe, ovarele ma inteapa, ma doare spatele, si toate aceste simptome pret de 4-5 minute. arsura pe care o simt in zona uterului ramane cam 30 min.
de la 15 ani merg din medic in medic (ginecologi, endocrini) fara rezultat. am dureri mari la menstruatie si nu am o menstruatie regulata. am insuficienta ovariana si infectie la ovare de care nu scap cu nici un antibiotic. nu am indraznit niciodata sa ridic si problema pe care am expus-o mai sus. ce ar putea fi? e normal?
5 comentarii
0
26-03-2021, ora 17:46
sandra eu
Nu este medic/terapeut
sandra eu
Buna Cos_s
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu, durere la orgasm in vis sau in...realitate.Asta se intampla de 5 ani.
Ai reusit sa ii dai de capat? Eu nu :(
Au trecut ani buni de cand ai scris acest topic, in caz ca vezi mesajul meu te as ruga sa fi buna si sa imi dai de veste, poate ma poti ajuta cu vre un sfat!
Multumesc anticipat! ‍
0
01-04-2021, ora 12:33
Cgeo
Nu este medic/terapeut
Cgeo
Buna...Si eu ma lupt cu aceeasi problema. Daca descoperiti ceva, va rog sa scrieti aici. M-am saturat ca toata lumea sa sustina ca nu am nimic si eu sa mor de durere..
Multumesc
0
01-04-2021, ora 13:22
sandra eu
Nu este medic/terapeut
sandra eu
Buna Cgeo, asa si mie mi se spune ca nu am nimic.
Am avut un myom subseros mic 3, 5 cm pe uter partea stanga, s a presupus ca de acolo vine durerea desii un myom( tumora necanceroasa) nu doare, a fost extirpat. Durerea persista, am fost la medici si in Austria, ( aici locuiesc) imi spun medicii ca nu au auzit de asa pb in experienta lor
Multa sanatate! Daca aflu ceva scriu aici, te rog sa faci la fel.
Pupici, numai bine
0
01-04-2021, ora 16:13
Cgeo
Nu este medic/terapeut
Cgeo
Sigur!
0
18-11-2021, ora 06:35
Andreea21Al
Nu este medic/terapeut
Andreea21Al
Exact așa pățesc și eu… dureri exagerat de mari.. insuportabile. Nimeni nu ma crede cât de tare ma doare, nu sunt dureri menstruale. Ma țin si 2 săptămâni durerile. Numai ce mi a trecut menstruația si ma doare de ma urc pe pereți..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.