durerea de burtica la copil

27-08-2009
danusia
Nu este medic/terapeut
danusia
Va rog daca ma poate ajuta cineva! Am un baietel de 8 anisori, iar acum doi ani a inceput sa se planga de burtica.I-am facut atunci toate analizele si au iesit f bune( pe la vreo 5 anisori a avut infectie cu helycobater pylori, dar care nu a mai iesit la analize de atunci), apoi dupa sase luni au inceput durerile din ce in ce mai puternice si il durea f tare pina in momentul cand voma f mult apoi se linistea, da dupa vreo ora iar incepea. In acelasi timp dadea si in diaree, voma si putina febra. Asta pana intr-o noapte cand am ajuns cu el direct la urgente in terapie intensiva. La internare au pus diagnosticul "SINDROM SUBOCLUZIV", i-au facut toate analizele in spital inclusiv irigografie si colonoscopie care au iesit foarte bine, nu ar avea nimic. Mi-au facut externarea doar cu o reteta de debridat. A trecut 1 an si jumatate de atunci ; baietelul meu s-a ingrasat, arata f bine i-a revenit pofta de viata dar o data la vreo luna iarasi face crize de burtica cu voma diaree si febra. Tin sa precizez ca nu a fost niciodata constipat si nici acum nu are probleme cu treaba mare, iese f bine afara de cand s-a nascut. Va rog sa-mi spuneti ce sa-i mai fac.!!! (problema este ca acum si cea mica de 3 anisori a inceput sa se planga de burtica) .VA ROG SA MA AJUTATI!!!
4 comentarii
0
27-08-2009, ora 10:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna, consultati un medic homeopat cu experienta. Copilul dvoastra are o afectiune cunoscuta
f. bine in homeopatie si care se poate vindeca destul de usor cu ajutorul remediilor homeopate.
Nu imi este cunoscut un singur caz vindecat cu medicamente chimice la astfel de afectiuni, mai ales
ca simptomele vin din necesitatea corpului de a elimina o toxina si acest lucru este impedicat de medicamente, lucru care va duce pe lunga durata la agravarea si schimbarea bolii !
Orice alt specialist, analize si medicamente nu va pot dupa experienta si cunostintele mele si sunt numai pierdere de timp caci medicina nu cunoaste nici cauza nici remediul potrivit de a o vindeca.
Va recomand de ex. pe Dr. Gheorghe Jurj in Timisoara, Dr. Pavel Chirila in Bucuresti (clinica Christiana), Dr. Sorina Soescu in Constanta, Dr. Sorin Cadar in Pitesti.
0
27-08-2009, ora 14:31
danusia
Nu este medic/terapeut
danusia
Unde este aceasta clinica? Multumesc pt raspuns.
0
28-08-2009, ora 15:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
CENTRUL CHRISTIANA MEDICINA SOCIALA
Sos. Pantelimon, nr.27, sector 2,
Tel.: 252 78 55, Fax: 252 59 28
Bucuresti
0
29-08-2009, ora 10:03
danusia
Nu este medic/terapeut
danusia
Altcineva nu imi mai da nici un raspuns in leg cu problema mea? As dori sa aflu si parerea unui medic va rog!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •