Dureri abdominale in sarcina

08-05-2016
Yasminnee
Nu este medic/terapeut
Yasminnee
Bună seara ! Am fost de curând la doctorul ginecolog din cauza unei întârzieri a menstruației și am aflat ca sunt graviduta în saptamana 3 ...îngrijorarea mea este ca prezint mici dureri în partea abdomenului de jos care trec rapid..peste 2 săptămâni o sa mă duc din nou la medic deoarece bebe era prea mic sa își dea seama dacă sarcina evoluează Cum trebuie... îmi doresc acest bebe, ce trebuie sa fac sa decurgă bine sarcina ? Am motive sa mă îngrijorez ? Trebuie sa ajung mai repede la medic ? Am fost acum aproximativ o săptămână...mi.a recomandat vitamine femosun și no spa dacă am dureri în perioada în care trebuia sa am menstruație..
1 comentarii
0
08-05-2016, ora 00:13
Yasminnee
Nu este medic/terapeut
Yasminnee
Țin sa menționez ca am făcut un ecograf intravaginal, inițial mă gândeam ca poate fi vorba și de vreun chist, dar presupun ca se vedea pe ecografie, iar doctorul mi.ar fi spus... la consultație din nou nu mi.a spus ceva de rău... în urma cu 3 luni mai fusesem la o consultație și totul a fost în regula...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul