dureri abdominale

16-08-2009
...elena
Nu este medic/terapeut
...elena
Sotul meu are 51 ani si are diabet insulino- necesitant de 5 ani. De cateva luni simte dureri abdominale in partea dreapta sus, are stari de voma in fiecare dimineata si mai nou are dureri la un calcai de -i face uneori imposibila miscarea.Sufera de multi ani de reflux gastro- esofagian si aproape orice mancare ii face rauAstazi mi-a spus ca a simtit o ruptura in partea stanga a abdomenului. Este supraponderal , si datorita acestor dureri evita miscarea.
Toate aceste neplaceri asociate cu lipsa veniturilor si a altor probleme cotidiene ii provoaca o stare de depresie.Cum sa-l ajut sa-si imbunatateasca starea psihica. V multumesc.
2 comentarii
0
17-08-2009, ora 11:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat si folositi in plus si apa insorita zilnica dupa Jakob Lorber cat si rugaciunea pt depresie.

Cum se face se poate citi aici:
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=213id_cat=53id_prod=30183anc=101546
0
18-08-2009, ora 00:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Pt. depresie foarte bun este ceaiul de busuioc (v-as fi recomandat sunatoarea dar are foarte multe contraidicatii, chiar daca este planta). Cate o cana de 3 ori pe zi, iar pt reflux foarte bun este siropul natural de salcam, are un efect antiacid!
Ce medicatie ia pt reflux gastro-esofagian? IPP-urile(omeprazol (Omez, Omeran, Helicid etc.), esomeprazol (nexium etc.), lansoprazol (Lanzap etc.) etc.), prokyneticele (metoclopramid, domperidone etc.) si antagonistii de H2 (ranitidina, cimetidina etc.) pt determina aparitia starilor depresive, pana la distimie (depresie cronica)...


Multa sanatate si putere! Dumnezeu sa va binecuvanteze;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.