dureri abdominale diaree crampe

27-02-2009
vince101
Nu este medic/terapeut
vince101
am 17 ani si de vreo 4 luni ma confrunt cu o conditie care imi ingreuneaza viata semnificativ. am diaree cam la 3 4 zile insotita de dureri abdomnale groaznice. durerile persista cam toata sapatamana dar mai slabe in intensitate. am facut endoscopie, colonoscopie amble au iesit curate. astept rezultatul biopsiilor cam intr'o luna. incerc sa tin regim dar se pare ca totul imi provoaca diaree.
innebunesc e varsta la care nu ar trebui sa ma confunt cu asa ceva si numai pot iesi din casa mai mult de 2 3 ore... imi afecteaza scoala. e groaznic.
daca aveti vreo idee va astept raspunsul.
multumesc
4 comentarii
0
01-03-2009, ora 17:23
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dar un examen coproparazitologic, o coprocultura, ai facut? Poate ca acum 4 luni ti-ai schimbat locuinta si nu-ti prieste apa de baut.Pana acum 4 luni nu ai avut nimic?Cu un gastroenterolog ai vorbit?
0
01-03-2009, ora 21:18
vince101
Nu este medic/terapeut
vince101
traiesc in acelasi ap de 10 ani.. apa o beau de la un filtru special de vreo 3 ani si n'am avut vreodata probleme si nimeni din casa. am vb cu gasteroenterolog am facut investigatii nimic. coprocultura nu mi'a recomandat doar un test pe celiaca. nu mai stiu ce sa fac
0
02-03-2009, ora 05:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie neaparat sa dai scaunul la analiza ;si prin ce filtru trece apa de baut, nu trebuie curatat sau schimbat periodic? Cei din casa nu au probleme digestive?Sau bei numai tu apa din acea sursa?
0
05-05-2012, ora 21:25
sebi88
Nu este medic/terapeut
sebi88
Buna ziua. Va rog sa mi da ti si mie un raspuns, In urma cu un an dupa un efort fizic(carat cu roaba greutati mari in panta)m au luat niste durarei abdominale bruste in partea stanga jos(junghiuri) urmate de diaree, care nici acum nu a trecut.Ma doare in acea zona de multe ori cand merg pe jos prea mult si acum mai nou simt durerea si cand stau pur si simplu. Am fost la 2 doctori ambii mi au dat debridat si mi au zis ca nu e grav si trebuie sa treaca, dar nu a mai trecut. Va rog un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea acută
  • Diareea bebelușului
  • Durerea de burtă
  • Diareea cronică
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Diareea în timpul sarcinii
  • Durere de burtă
  •