Dureri abdominale in special zona buricului la copil de 6 ani

14-02-2016
denisa3
Nu este medic/terapeut
denisa3
Buna seara am o fetita de 6 ani care de un an si 2 luni are dureri abdominale care persistă mult pe zona buricului La inceput au fost la câteva zile dar dupa 2 luni au inceput sa fie zilnice nu sunt puternice persista toata ziua si avea perioade cand se trezea noaptea cu dureri am fost de mai multe ori la dc ( locuiesc in Uk ) unde de fiecare data i sa prescris paracetamol i sa facut analiza de urina sa gasit o mica infectie pentru care i sa dat antibiotic i sau facut analize de sange care au fost ok am fost la pediatru unde ni sa facut eco abdominal si totu e ok Am facut si un test patologic La care au pierdut rezultatele iar urmatoarea programare e in mai iar pana atunci nu pot duce alta menstra de fecale precizandumi ca daca durerile persista sa ma duc la urgente (unde daca te duci se da paracetamol).fata are in continuare dureri iam facut si tratament pentru viermisori dar nimic tin sa specific ca acum 2 ani a avut un virus din cauza căruia a facut soc septic fiind intubata pentru 48 de ore ( coma indusa) perioada in care i sau administrat tot felu de antibiotice Si morfină a avut un furtun care ii ajungea in stomac din care extrageau un lichid verde inchis la o perioada de câteva luni ia aparut o candida vaginala pe care am tratat o foarte greu in jur de 6 luni va rog frumos un sfat de la ce ar putea fi durerile pot fi de la vechile probleme? Tin sa mentionez ca am inceput acum un tratament cu Colostrum cu probiotice nu e nici constipata nici nu are diaree face normal dar atunci cand ii hatan oala fecalele se împrăştie pur si simplu parca se dizolva va multumesc
4 comentarii
0
14-02-2016, ora 00:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Durerile in jurul buricului sunt considerate a fi de la viermisori. De multe ori ei nu trec de la primul tratament iar medicul prescrie si familiei sa faca tratament.
Pina in mai nu aveti posibilitatea sa faceti un examen sa vedeti daca a reaparut acel virus si un examen coproparazitologic corect si complet ? 3 probe consecutive, luate 3 mostre din diferite parti din fiecare proba plus coprocultura in fiola cu gel.
0
14-02-2016, ora 09:46
denisa3
Nu este medic/terapeut
denisa3
Nu se stie exact de la ce a facut socul septic mi sa zis ca a părăsit corpul a mai fost ţinută sub observaţie 6 luni dupa care a fost scoasă din baza de date atunci totul a inceput cu febra pana la 41 care nu scădea mai mult de 38 si stări de somnolenţă neavând echilibru pe picioare iar pana la urmatoarea programare nu pot face nimic doar sai dau paracetamol deoarece am vb cu consilierul pe zona de pediatrie Si mia zis ca nu au rezultatele la patologie si-s posibil pierdute iar pana in mai daca-s probleme sa ma duc la urgente
0
14-02-2016, ora 12:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pina in mai mai sunt 2 luni jumate. Incercati la o policlinica particulara sa ii faceti analizele. Unii copii plecati cu parintii in strainatate au asigurare medicala privata si acolo am inteles ca doctorii sunt mult mai operativi.
Daca nu aveti posibilitatea, cand se simte mai rau, mergeti cu ea la urgente. Acolo ii fac pe loc analizele. Nu se poate intampla rau decat sa va refuze, ceea ce nu cred, tinand cont ca e vorba si de un copil.
0
20-02-2019, ora 17:48
denisa3
Nu este medic/terapeut
denisa3
Buna ziua. Dupa analize repetate am fost trimisi la psiholog cu diagnostic colon iritabil. Analizele ies ok de fiecare data
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •