dureri abdominale partea stanga

15-04-2009
SeseOr
Nu este medic/terapeut
SeseOr
am dureri in partea stanga jos parca ma strange am fost la medic si mi s-a spus ca am sindrom dispeptic bilioduodenal mi s-au facut analize de sange si urina si totul a iesit bine mi s-a recomandat tratament controloc si ibutin dar tot am dureri de care nu scap vin dintr-o data si dupa o vreme trec de obicei dimineata dupa ce manac si seara am citit pe net ca ar putea fi vorba de cancer si m-am cam speriat simptomele se cam potriveau cu ale mele ce ar putea fi ? va rog sa-mi raspundeti. va multumesc anticipat !
2 comentarii
0
16-04-2009, ora 00:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Se pare ca ai colonul iritabil si de asta ai senzatiile astea. La fel si starea de teama, axietatea vin tot din aceast neajuns...Daca vrei sa fii absolut sigur/a ca nu ai nimic serios, poti sa-ti faci o colonoscopie. Oricum, incearca ca ai o dieta sanatoasa, sa nu faci excese si sa nu manaci mancaruri greu de digerat. Nici bauturile acidulate nu-s bune. Deci, nu te gandi la cancere si alte asemenea ; te poti consulta cu un gastroenterolog daca ai dubii. Numai Bine!
0
16-04-2009, ora 08:06
SeseOr
Nu este medic/terapeut
SeseOr
Multumesc pentru raspuns m-am dus la gastro mi-a prescris controloc si ibutin si sa tin tratament dar nu mi-au facut colonoscopie...oricum marti ma duc la medicul de familie sarbatori fericite la revedere
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.