dureri articulare

11-04-2007
contessina
Nu este medic/terapeut
contessina
am 22 de ani si am dureri articulare, imi pocnesc frecvent toate articulatiile, chiar si ale bazinului si in timpul miscarilor am senzatia ca se "rod" articulatiile, ca sa nu mai spun ca daca stau mai mult timp aplecata, mi-e foarte greu sa ma indrept.am facut o analiza pt calciu si a iesit 8, 10.nu e chiar asa de bine, dar lipsa de calciu am avut mereu si ma tem sa nu fi facut ceva pe fondul asta pt ca si maxilarul imi pocneste si uneori e asa de strans ca ma doare cand deschid gura...;s-ar rezolva cu calciu intravenos sau tre sa merg la un control mai amanuntit? ms!
4 comentarii
0
12-04-2007, ora 00:00
marian_crb
Nu este medic/terapeut
marian_crb
Buna contessina.Nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta calciu intravenos la nivelul articulatiilor, pentru ca nu prea ai nevoie de calciu acolo.Ar trebui sa faci un control mai amanuntit, cred.
0
13-04-2007, ora 00:00
ana20
Nu este medic/terapeut
ana20
Buna contessina! Si eu am aceasta problema legata de maxilar. Din pacate eu am poliartrita reumatoida la toate articulatiile( am 24 de ani, si fac tratament zilnic deja de 3 ani). Medicul mi-a spus ca e artroza si "ne vom ocupa mai tarziu de ea, presupunand ca celelalte sunt mai grave. nu ai un medic reumatolog la care sa mergi? Mi-ar placea sa vb mai amanuntit despre asta. -* ms

(*modificat de administrator)
0
01-02-2008, ora 00:00
moni19
Nu este medic/terapeut
moni19
am 19 ani si imi trosnesc articulatiile frecvent. am aceeasi problema la maxilar, imi trosneste cand mananc sau deschid gura mai mult. nu stiu ce sa fac si cui sa ma adresez. sunt putin speriata de teama sa nu se agraveze si dau in ceva mai rau. dentistul mi a zis k nu are ce sa mai faca la articulatia temporo mandibulara care imi trrosneste si va fi asa toata viata. ai idee ce as putea face sa ameliorez situatia?legat de restu articulatiilor ce pot sa fac?
0
17-08-2011, ora 20:04
Csk82
Nu este medic/terapeut
Csk82
contessina ai rezolvat problemele articulare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Genunchi care „trosnesc” - un posibil semn de osteoartrită
  • Compusul din alge marine ce ar putea trata artrita
  • De ce mă dor articulaţiile (mă lasă una şi mă ia alta)
  • De ce trosnesc articulațiile? (cauzele posibile ale zgomotelor articulare)
  • Cum îți menții articulațiile sănătoase
  • Oasele/articulatiile trosnesc/pocnesc - cauze posibile
  • Zgomotele articulare ar trebui să ne îngrijoreze?
  •