Dureri de burta in zona buricului

19-07-2012
statedaniela81
Nu este medic/terapeut
statedaniela81
Durerile de burta in zona buricului au inceput joi 12.07.2012 pe zii.Vineri am fost la medicul de familie si i-a dat debridat 5 ml de 3 ori/zi, am urmat tratamentul iar luni seara au inceput din nou durerile de burta urmate de varsaturi repetate si dupa aceea de temperatura. Am fost la camera de garda, au pus-o la perfuzii toata noaptea si dimineata ne-a dat drumul acasa cu tratamentul pe care vi l-am pus mai jos. Problema mea este ca miercuri seara au apucat-o din nou durerile de burta si nu inteleg de ce medicul pediatru a spus ca este o 'dispepsie acuta'. A consultat-o si med. chirurg a spus ca nu are apendicita i-au facut si o eco.abd.a iesit buna, nu s-a vazut decat fierea un pic marita. Dati-mi un sfat pentru ca sunt disperata si nu stiu ce sa fac si unde sa mai merg cu ea. Durerile de burta i le potoleau la spital cu 1 fiola de arnestin.
Am uitat sa va spun despre durerile de cap dintre ochi la sinusuri.Nu i-au facut nici o analiza.
Acum face ampicilina 750mg la 12 ore, linex 2 plicuri/zi, epicogel 5ml de 3ori /zi
Va rog sa imi dati un raspuns rapid. Multumesc.
2 comentarii
0
19-07-2012, ora 23:16
Dr. Alexe Raluca Maria
Medicina interna, Ploiesti, Prahova
Dr. Alexe Raluca Maria
cati ani are copilul?
in principiu, dupa o gastro-enterocolita acuta, cum pare sa fi avut ea, durerile pot persista cateva zile dupa disparitia celorlalte simptome. Cred ca medicii consultati de dvs au procedat corect. Trebuie sa aveti mare grija la regimul alimentar si la continuarea tratamentului cat timp a fost prescris. Repet, durerile pot persista mai mult timp. Durerile de cap sunt frecvente in cadrul sindromului febril
0
20-07-2012, ora 12:48
statedaniela81
Nu este medic/terapeut
statedaniela81
Fetita are 5 ani si 4 luni.15 kg. Are un regim strict alimentar.In cazul acesta trebuie facute analize?Medicii nu mi-au recomandat nimic.Dupa ce perioada de timp dupa tratament ii pot da vitamine copilului ? Si ce vitamine imi recomandati?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •