dureri de cap+milgamma N

13-09-2009
elizacheta
Nu este medic/terapeut
elizacheta
Durerile de cap au inceput in urma cu un an cand, timp de 3 luni am fost supusa unui stres continuu. In urma dureri lorde cap prelungite si zilnice, (mai mult pe partea stanga+frunte-ochi) insa doar sacaietoare, am ajuns si la neurologie. Am facut 2 electroencefalograme iar in timpul lor crize de spasmofilie. Medicul neurolog mi-a spus ca nu poate fi vorba de tumoare si ca, durerile de cap +starea de lipsa de vlaga sunt cauzate de stari de stres si carente de Ca+Mg. Mi-a mai spus ca am ramas cu o sensibilitate la stres si in momente de stres asa reactionez. Intr-adevar, tot timpul am avut lipsa de Ca. Am facut tratament cu Ca+Mg+D3 si Milgamma N injectabil. A fost totul OK vreo 5-6 luni dar, am observat ca in momentele de stres puternic (de la serviciu) si oboseala si mancare cand apucam, imi reicepeau durerile de cap - sunt dureri zilnice, de intensitate mica, fara tulburari de vedere, de echilibru, dar parca tot corpul imi este incordat si din cauza durerilor de cap am si o stare depresiva. De ce imi trec durerile de cap cu Milgamma N si care este cauza lor - chiar stresul si lipsa de vitamine in organism? Multumesc.
3 comentarii
0
15-09-2009, ora 00:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stresul cronic sau recurent vă produce cel mai probabil o neuropatie senzitivă tranzitorie, care cu ajutorul vitaminelor din Milgamma N, care susţin sistemul nervos şi funcţionalitatea acestuia, migrenele se ameliorează sau dispar, dar revin dupa o perioadă destul de bine determinată de la incetarea administrării preparatului injectabil şi a Ca + Mg!

Reconsultaţi acelaşi neurolog pt. a vedea cât şi cum s-a ameliorat/tratat problema dvs. şi pt un tratament corespunzător stării actuale de sănătate (îmbunătăţite sau degradate)!

Toate cele bune!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
20-07-2020, ora 18:56
EllaT
Nu este medic/terapeut
EllaT
Buna ziua,
Pe ce perioada ati facut tratamentul injectabil si ce doze zilnice? La ce medic ati fost? Multumesc!
0
22-02-2021, ora 23:09
Shamrock
Nu este medic/terapeut
Shamrock
Și eu am avut dureri de cap groaznice aproape 10 ani. Începeau cu o stare de oboseală puternică, apoi cu durere în ochiul drept și după, în spatele urechii dreapte spre ceafă. Durerea creștea gradual iar dacă nu luam ceva, de obicei Aulin că restul nu-și mai făceau efectul (Antinevralgicul era apă de ploaie deja), ajungeam să stau ghem de durere în pat și apoi mă apuca voma, tot de durere. Îmi curgeau balele de durere ca la câine, înainte să vomit. Mi s-a făcut rău de multe ori la serviciu, pe vremea aceea eram profesor de istorie la o școală generală din București și îmi spuneau copiii „Domn' profesor, v-ați albit brusc la față”.
Cum am scăpat. Am fost la unul dintre mulții medici care m-au văzut, după tomografii ce au ieșit bine, cu sinusuri curate și fără nimic la cap. Femeia mi-a spus, vezi că este ceva de tip migrenos, iar cauza nu se cunoaște. Mama, citind despre migrene a dat de un articol ce spunea că, uneori, cauza lor POATE FI INCLUSIV UNA INTERNĂ. Hopa. nu mă gândisem la asta, am crezut mereu că e ceva neurologic cu nervii din craniu (mi se puseseră și diagnostice de genul nevralgie de Arnold). Recomandările acelui articol. Tăiați sarea din alimentație, nu mâncați prăjit, gras, nu forțați organismul cu nimic. Am început să fac asta. Mâncare fără sare, pâine fără sare, sarea aproape spre 0, dar nu total eliminată din alimentație. Fără dulciuri multe, foarte puțin zahăr, spre 0. Fără prăjeli. Fără zecile de flotări la podea pe care le făceam, acum fac doar vreo 20 pe zi la unghi de 45 și merg cu bicicleta câțiva km zilnic, dar lejer. Am 42 de ani, apropo. Am făcut cure, întâmplător, cu LECITINĂ DE SOIA, o capsulă pe zi timp de luni de zile. Apoi făcem o mică pauză și începeam din nou cura. Miracolul s-a întâmplat lent, în 3-4 luni, dar am observat cum au început să dispară durerile de cap gradual, din ce în ce mai rare și slabe ca intensitate până au dispărut complet. Am plecat din învățământ unde mă agitam mult cu cei mici iar acum am un job în alt domeniu, dar tot în zona pregătirii mele de istoric, într-o arhivă de instituție. Deci am terminat cu stresul destul de mare al vieții de profesor. Încercați și dumneavoastră soluțiile acestea și sper să vă ajute Dumnezeu să dea rezultate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  • Migrenele asociate cu nivelul de sodiu din lichidul cefalorahidian
  •