dureri de cap si stare de slabiciune

25-09-2008
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua, , am 17 ani si de vreo doua saptamani simt o durere de cap nu foarte puternica, dar destul de enervanta care nu mai trece. Mentionez ca nu am luat nici un medicament pentru asta, deoarece de obicei durerile de cap imi trec de la sine. Numai ca acum este un caz diferit. durerea nu este localizata intr-un singur loc, variaza de la cafa, crstetul capului pana la frunte. Simt si o senzatie de ameteala, ooseala, slbiciune si somnolena continua.Am facut ana lize la sange si mi-a iesit o usoara lipsa de calciu si magneziu si o valoare a hemoglobinei de 12, 9, din conditiile normale dintre 11 si 18. De asemenea, simt, mai ales seara, o usoara amortire a mainii stangi, dar m-am gandit ca se datoreaza pozitiei in banca.
As dori un sfat, daca ma puteti ajuta. Este posibil sa fie din cauza stresului sau e borba de o anemie? Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
26-09-2008, ora 00:00
ramonahamuda
Nu este medic/terapeut
ramonahamuda
Buna ziua, am 22 ani. de 1 an de zile simt o durere puternica in interiorul urechii pe partea stanga. De multe ori cand dorm pe partea dreapta ma trezesc cu cealalta ureche infundata. Aproape in fiecare zi am dureri de cap doar pe partea stanga, ameteli usoare, ma simt foarte slabita, iar de 2 luni a aparut o durere in gat (tot pe partea stanga) in zona amigdalitelor, iar ochiul stang ma doare atunci cand privesc in sus. Nu am fost pana acum la doctor referitor la aceste probleme, dar am de gand sa o fac in curand. Va rog daca se poate sa imi raspundeti cu un mesaj la aceste randuri. Care credeti ca ar fi problema? Ce ma sfatuiti? Va multumesc anticipat!
0
27-09-2008, ora 00:00
mikibosse
Nu este medic/terapeut
mikibosse
buna ziua la toata lumea si eu am niste probleme de sanatate si anceput sa ma cam sperie am tot timpu niste dureri de cap ingrozitore si sint foarte nervosa si de cateva zile mise intpla ceva ciudat pe parte dereapta la cap mise strge piele si ancepe sa misa sbata venele da este o senzatie cidata si cateva secunde nu mai aud bine astept un raspuns ce ar trebui sa faca multumesc si multa sanatate la tot lumea nic din bucuresti
0
12-11-2008, ora 22:15
dydyutza
Nu este medic/terapeut
dydyutza
buna seara!am 20 de ani si de cati va ani ma lupt cu o durere de cap insuportabila.E drept ca nu am avut de la inceput dureri f mari, nu le-am bagat in seama, luam un antinevralgic si ma lasa.Dar cam de 1 an si ceva antinevralgicul nu-si mai face efectul si nici nu prea mai iau.Am fost pe la medici, am luat pastile, dar nimeni nu a stiut exact sa-mi dea un diagnostic.Tot de ceva vreme ma doare si spatele, coloana.Durerea de cap se localizeaza peste tot, mai ales la ceafa, iar durerea se lasa pe coloana in jos.Mi s-a spus ca lucrul aceste este posibil din cauza ca nu am creierul bine oxigenat, sau ca nu e coloana bine osificata si mi s-a dat tratament, dar in zadar.Durerea de cap este insuportabila, ma lupt cu ea zilnic.Care este cauza de fapt?Cateodata simt ca ametesc si imi ard ochii, ma simt foarte obosita.Stau si in fata calculatorului, recunosc, ma oboseste cateodata, dar totusi...cum scap de durerile de cap?Si oare din cauza asta ma enervez foarte repede?Astept raspunsul dvs.Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • Încetinirea ritmului la vârstnici - un indiciu de demență
  • E normal să te doară capul uneori?
  •