dureri de cap zona ochiului drept

12-10-2010
g@bi
Nu este medic/terapeut
g@bi
buna..as dorii si eu putin ajutor...in urma cu un an..am fost la o petrecere..unde am cosumat..alcol..am prizat ceva praf. speed sau nush..lsd.si am fumat marijuana..toate acestea intr-o seara..ptr prima data si ultima data..ceea ce pot sa spun e ca mi-a fost foarte..rau aproape inconstient..m-am intis pe plaje..si am vomitat intr-una...dupa..aproximativ o luna de zile a inceput sa ma doara capul..zona ochiului..drept..si la atingere maselele de minte de pe aceas parte dreapta.nu e tocmai o durere de masea normala..ele apar in mod special cand consum chiar si o cantitate f mica de alcol..de la fum..sau uneori pur si simplu,..nu am dat mare atentie..pana cand am observat ca imi iese o pata maro parc ar fii o ciuperca.am tenul te culoare inchisa.si uneori e rosiatica..depinde de imunatatea pielii..nu am mancarimi...aceasta pata cu trecerea timpului sa format in jurul buriclui pe partea dreapta..si totusi nu am dat atentie..pana acum cateva zile cand am observat ca mi-a mai iesit ceva de genul acela pata in zona pubiana..tot partea dreapta.si a inceput panica.in acea vreme cand consumasem acele tampenii.. lucram in acea zona unui hotel..unde se spalau rufele...lenjerile de pat si toate acestea..ma gandesc ca poate cum am fost expus la o multime de microbi..sa nu am cv infectie..sau nush cum am consunat drogurile alea..dar toate astea au inceput pe acea vreme...pana atunci nu tin minte sa fii avut vreo durere de cap.am 19 ani..si fumez de vreo cativa ani buni..alcol f rar beau.ati putea sa imi spuneti la ce fel de medic sa merg.ptr ca sunt in strainatate..nu am asigurare..nimic..si vreau sa stiu ce fel de medic..ar trebui sa consult..si cam ar putea fi..multumesc
5 comentarii
0
12-10-2010, ora 08:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca NU ai asigurare.. NU rezolvi nimi.
la tine este o problema de intoxicatie a organizmului.. si afecteaza Tot organizmul integral..
ar trebui sa faci O egorgafie abdominala.. sa vezi starea ficatului si celorlalte organe interne.
sa consulti unmedic Stomatolog si sa rezolvi toate problemele dentare..
pana atunci.. regim strict alimentar.. fara Euri.., coloranti alimentari, condimente, si alte toxine alimentare si nealimentare. Multa apa plata 2-3 litri pe zi. un hepatoprotector ( liv 52, esentiale)
0
12-10-2010, ora 10:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Expunerea ta este alambicata, fii mai clar si nu amesteca " bubele" de pe abdomen cu durerea oculara. Nu prea inteleg, pata a aparut si pe pleoape? Referitor la durere, ar putea fi vorba despre o nevralgie trigeminala; posibil ca trigger-ul durerii sa fie consumul de excitante( drogurile, inclusiv alcoolul in anumite doze este excitant nervos) ??? Consulta un medic neurolog. Cat despre leziunea tegumentara din vecinatatea ombilicului, mai multe iti va spune un dermatolog dupa consult. Si nu mai consuma droguri si alcool, bine nu este si nici departe nu ajungi. Numai bine
0
12-10-2010, ora 15:14
g@bi
Nu este medic/terapeut
g@bi
nu mi-a iesit nimic pe pleoape..si am spus de acele pete..deoarce au inceput odata cu durerea..de cap.acea pata de pe buric..este numai una.. sa format in jurul buricului..este o pata de piele sau in piele nu imi dau seama..abdomenii nu ma dor..insa totushi parca as avea cv la stomac..tare greu mananc...am respiratie scurta..
0
12-10-2010, ora 15:41
g@bi
Nu este medic/terapeut
g@bi
de exemplu azi am mestecat o guma..si imediat au inceput durerile..cea mai mare durere o simt in spatele arcadei...care pare a fii umflata asa in jos catre ochi..si sprancele..sunt tot mai dese..
0
12-10-2010, ora 20:14
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Mergi si la un stomatolog.Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce alcoolul este atat de adictiv?
  • Migrena postcoitală
  • Durerea de cap
  • Efectele consumului de alcool asupra performanțelor sexuale la barbați
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Pot să beau alcool dacă iau medicamente?
  • Efectele marijuanei pe termen lung asupra creierului (studiu)
  • Alcoolul, femeile și disponibilitatea sexuală
  • Durerea de cap după somn
  •