Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit

07-06-2018
Cristian221
Nu este medic/terapeut
Cristian221
Buna ziua. In urma cu 3 saptamani am inceput sa am niste dureri foarte mari in zona cefei si dureri de cap, am fost de urgenta la spital, mi-au fost facute niste analize iar diagnosticul doctorului a fost de " Cefalee". Am urmat un tratament cu antibiotic zinat, ketonal si paracetamol timp de 10 zile. dupa terminarea tratamentului inca aveam aceleasi simptome, practic nu se schimbase nimic. Am fost iar la urgente cu aceleasi dureri de ceafa, cap amortit, ameteli la schimbarea privirii si la ridicatul in picioare chiar si atunci cand mergeam pe strada. Doctorii m-au trimis sa fac o tomografie insa aceasta a iesit bine, rezulta ca nu am nimic la cap.Am crezut ca e probabil din cauza anemiei dar in analizele la sange nu aparea ca sunt. Mi-au dat un tratament cu vitamina c si coenzima q10 cu vitamine pentru stres. Insa am aceleasi dureri de ceafa de ameteala, nu pot manca cum trebuie iar uneori simt cum imi amorteste capul de la ceafa pana in crestet. Nu pot merge pe strada deoarece am impresia ca ma prabusesc si ametesc foarte rau plus simt un discomfort la zona cefei. M a puteti ajuta va rog frumos cu un sfat sau cu orice altceva? Tin sa precizez ca am 22 de ani si in jur de 57-59 de kg.Va multumesc frumos!
4 comentarii
0
08-06-2018, ora 07:21
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Bună dimineața. Simptomele descrise de dumneavoastră ar putea fi și din cauza musculaturii suboccipitale, care ar putea avea un tonus prea mare (o contractură a acestora). Încercați acasă când intrați la duș, să insistați cu dușul cu apa fierbinte pe toată zona din spatele capului și gâtului, pentru 5-10 minute și vedeți dacă e mai bine. Ca tratament medicamentos vă pot recomanda ibuprofen 400 mg de 3 ori pe zi și Mydocalm de 150 mg tot de 3 ori pe zi. Căutați de asemena un maseur bun, care știe ce face... Sau un cabinet de osteopatie. Din ce oraș sunteți?
0
08-06-2018, ora 13:08
Cristian221
Nu este medic/terapeut
Cristian221
Multumesc de sfat, am sa incerc. Sunt din orasul Bucuresti. Medicul mi-a spus sa imi fac si un control ORL, dar nu stiu sigur daca are vreo legatura..
0
08-06-2018, ora 19:04
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Dacă alegeți să vizitați un osteopat, (vă recomand cu toată inima), aveți grijă că, în special în București, sunt multe cabinete care oferă tratamente osteopate, dar puține au osteopați cu studii în domeniu...
0
08-06-2018, ora 22:32
Cristian221
Nu este medic/terapeut
Cristian221
Va multumesc frumos din inima! In caz ca nu va deranjez si aveti timp, v-am lasat un mesaj privat.. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Durerile de cap și de spate ar putea avea un tratament comun
  •