Dureri de genunchi

01-10-2009
elenaANTON
Nu este medic/terapeut
elenaANTON
Buna ziua! Copilul meu se plange de dureri de genunchi inca din perioada in care nu invatase sa spuna decat buba.Am fost la medicul de familie, i-am facut teste si analize de sange in urma carora nu au reiesit nici paraziti, nici anemii sau lipsa de calciu.Doctorul ortoped la examinare a spus ca oasele picioarelor sunt drepte, dentitia e perfecta, platfus nu are, in concluzie sunt dureri de crestere.Un alt doctor specialist mi-a spus ca are coxa valga(asta se intampla acum 3ani) si ca pe la 10 ani durerile ar trebui sa nu mai existe si ne-a recomandat D3, vit.A si supozitoare cu ibuprofen pe care nu le-a suportat.Copilul are acum aproape 11 ani, cred ca are si dureri de crestere pentru ca au inceput sa-l doara laba piciorului, gambele, mainile, cand si cand, dar durerile de genunchi sunt aceleasi.Mentionez ca in fiecare an din septembrie pana in aprilie i-am dat Ca cu Vit.D sub diverse forme.iar durerile ii trec uneori la masaj, iar cand sunt puternice cu nurofen sirop.Ce ar trebui sa mai facem?
2 comentarii
0
03-10-2009, ora 07:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eposibil sa fie si dureri din cauza cresterii.Dar testele inflamatorii cum sunt ? ASLO, fibrinogen, CRP, VSH, dar ultimile valori la Fe seric, calciu ionic, calciu total, Mg, cum arata exudatul faringian ?
0
28-05-2010, ora 22:42
teacherd
Nu este medic/terapeut
teacherd
Cu aceeasi problema se confrunta si sotul meu. Il dor genunchii cam de asta iarna. E adevarat ca pe timpul iernii a cam lucrat in frig, cand a fost gerul cel mai mare el a lucrat la intretinerea liniei ferate si nu numai ziua ci si noaptea insa nici atunci nu s-a imbracat prea gros. Sa fie de la reumatism. Dupa un control la un medic internist a luat doua feluri de tablete dar nu s-a simti nimica. Cred ca concluzia medicului a fost o circulati eproasta a sangelui. Are si o greutate mai mare dacat ar trebui. La ce fel de specialist ar trebui sa mergem la consultatie ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.