dureri de inima

06-12-2010
Ana997
Nu este medic/terapeut
Ana997
buna ziua, de cateva luni mi se intampla sa ma doara inima, umarul stang si omplatul stang iar de fiecare data durerea persista cateva zile, iar de fiecare data cand simt durerea nu pot dormi pe partea stanga si nu pot sta intinsa pe partea stanga niciun minut pentru ca se intensifica durerea. de asemenea durerea se intensifica de multe ori la efort, chiar si la eforturi mici. am fost la medic acum 3 ani si mi-a zis ca as avea prolaps dar ca momentan nici nu se poate numi boala deoarece era nesemnificativ ceea ce a depistat.dureri de inima am de mai multi ani, pana akm cateva luni simteam numai niste intepaturi insa acum este o durere mai intensa. va rog mult daca puteti sa-mi spuneti ce boala prezinta simptomele respective si daca simptomele ar putea proveni de la o boala produsa de un alt organ in afara de inima. pana acum nu avut nicio boala.sper sa-mi puteti raspunde.va multmuesc.
2 comentarii
0
23-12-2010, ora 16:41
Deeeea
Nu este medic/terapeut
Deeeea
Buna ziua ! ma numesc andreea am 15 ani si sunt foarte ingrijorata. am dureri in zona inimii si destul de des simt ca un curent care imi cutremura inima dupa care aceasta bate foarte tare. bataile inimii nu sunt regulate deloc, uneori simt ca nu mai bate si ma sperii. Am momente in care simt nevoia sa ies pe geam sa respir in casa neavand aer destul.Am senzatia ca mana stanga imi amorteste putin. Si inca o chestie nu stiu daca are legatura :de vreo 3 saptamani cand imi vine sa ragai nu pot si imi vine tot inapoi. cam asta simt eu si ma sperii foarte tare.. am senzatia ca fac infart (doamne fereste). as vrea un sfat orice..e grav ce se intampla cu mine ?
0
09-01-2011, ora 20:14
mariusadrian2103
Nu este medic/terapeut
mariusadrian2103
Deeeea la 15 ani nu cred ca se poate pune problema de vreo boala la inima si mai ales de vreun infarct. Din simptomele pe care le relatezi tu, inclin sa cred ca sunt extrasistole ventriculare, extrasistole ventriculare care le-am avut si inca le am si eu. Din cate stiu aceasta problema nu poate fii catalogata ca o boala de inima. Eu zic totusi sa te duci sa faci un control pentru orice eventualitate si sa nu te mai sperii atunci cand treci printr-o "criza" dinasta. Toate cele bune si multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici