Dureri de inima cu antecedent de accident vascularcerebral

02-08-2015
Roxana123456789
Nu este medic/terapeut
Roxana123456789
Buna ziua
De vreo 2 luni am dureri pozitionate in dreptul inimii la miscari bruste sau atunci cand dorm simt pe o parte ( indiferent ca e partea stanga sau dreapta). Durerile sunt localizate in dreptul inimii. Se manifesta si daca trag aer adanc in piept. Durerile nu vin de la spate ca un junghi, ca la nevralgia intercostala, pentru ca am avut in trecut si stiu cum sunt. Factori de mediu: nu fumez, nu beay, stres moderat, am un program regulat somn odihna. Ca antecedent am avut un accident vascular cu pareza minima fata partea stanga, dar investigatiile medicale ( rmn cerebral si gat, ekg, analize sange, ecografie inima transesofagiana ) au iesit bine. Apoplexia a fost la 1 luna de la nastere prin cezariana.sora mea a avut si ea trombofelita dupa nastere, probabil este si ceva genetic. Acum ma aflu in ro in vixita si as vre sa stiu ce investigatii medicale as putea face pentru dfurerea asta (junghiuri) de inima care au aparut de vreo2 luni. Posibil sa nu fie nici o legatura intre problema anterioara si cea de acum, dar am mentionat o daca are vreo relevanta.am urmat tratament pt acel accident vascular vreo jumatate de an cu medicamente de diluare. La sfatul medicului neurolog am oprit tratamentul. Tensiunea oscileaza 9 cu 56, 10 cu 6. Deci intrebarea mea: ce analize ar trebuii luate in considerare acum pentru durerile de inima? Mentionez ca peste 3 saptamani sunt programata la cobtrol anual de inima ( asa se face acolo) care consta in analize sange nu stiu exact dar stiu ca se urmareste colesterolul care era putin crescut si ekg si consultatie cu medicul de familie. Sa astept pana la cintrolul acela si sa mentionez durerile de inima sau sa fac acum niste investigatii? Si daca da, ce anume? Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
02-08-2015, ora 22:13
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
nu e neaparat ca junghiul sa porneasca mereu din acelasi punct, mai ales ca durerea apare la miscare pare a fi tot o nevralgie.durerea de inima e mult mai puternica si constanta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici