dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala

13-11-2008
eluta
Nu este medic/terapeut
eluta
am cateva zile de cand ma dor foarte tare degetele la mana dreapta si un pic picioarele si am si o stare de oboseala ametesc si o stare de instabilitate... care sa fie cauza?
3 comentarii
0
13-11-2008, ora 20:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Solicita de la medicul de familie o trimitere la laborator si fa-ti o serie de analize, care sa includa si calcemia, Mg, probele hepatice, fibrinogenul, CRP.
0
02-01-2012, ora 18:40
srg_85
Nu este medic/terapeut
srg_85
buna, am dureri de picioare umeri si maini de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara durerea de picioare se duce de la spate in jos am fost la doctor am facut RMN lombar au zis ca am o protrusiune discala intre L5 si S1, a zis ca nu e asa grava
nu e de operat am fost la 3 traumatologi diferiti toti pareri diferite ca durerea de picioare si maini nu vine de la spate ca unii ca da poate sa vina de la spate unu ca am o contractura musculara severa, apoi am fost la reumatolog mi au facut analizele au zis ca nu gasesc nimik, apoi am fost si am facut un EMG nu au gasit nimik, acum de 1 sapt am fost iar la un neurolog cu toate rezultatele si mi au spus ca nu am nimik, problema e ca eu tot am dureri in continuare cand dorm sau stau nu ma dor picioarele e ok tot doar cand ma pun in miscare, mi au recomandat toti sa fac sala miscare exercitii, mentionez ca lucrez in BARCELONA barman stau multe ore un picioare si cate 18 ore pe zi am 63 kg si 1, 75 inaltime am asigurare medicala privata dispun de orice analize si teste gratis problema e ca nu stiu ce sa mai fac, incep sa imi pierd increderea in medicii de aici...astept un sfat.
0
01-03-2012, ora 11:51
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Dupa o infectie (probabil virala) am ramas cu niste ganglioni mariti, viroza care s-a manifestat printr-o tiroidita subacuta, atacuri de panica, dureri mari de picioare plus furnicaturi, palpitatii ale muschilor, miscari involuntare ale nervilor. mentionez ca toate s-au intimplat eu fiind sub un stres major din cauza unor lucruri care s-au intimplat. sunt 7 luni de atunci si gaanglionii nu s-au retras, am facut analizele la infectioase, si nu iese nimic relevant care ar descrie starea mea. deci se presupune ca pe linga viroza (probabil provocata de CMV la care am iesit igg pozitiva) am facut si o disfunctie autoimuna care se manifesta prin dureri in maini, picioare, genul celor reumatice si/sau ceva de genul oboselii muschilor, aceleasi miscari involuntare ale nervilor, cu diferite localizari, palpitatii, tremur, constipatie cronica, menstruatii prelungite si dureroase, chisturi ovariene. De mentionat ca cu tiroida nu mai sunt probleme, tiroidita fiind o boala care se vindeca de la sine in citeva luni. nu fac febra, si tensiunea este normala cu a fost. nu am tahicardii ca la inceput, dar am stari anxioase care agraveaza durerile de maini si picioare. Am fost internata in sectia urologie crezind ca senzatia de urinara incompleta poate fi de la infectie urinara, nici vorba. mi s-a pus diagnosticul de disfunctie vegetativa. cit am stat sub sedative si calmante, nu prea am simtit dureri.
Analizele ies bune intotdeauna, nici urma de vreo afectiune (doar ganglionii tot aceiasi si predispunerea des la raceli). Spuneti-mi va rog daca este de natura psihologica (nu exclud acest lucru personal) sau ar mai trebui ceva investigatii? momentan mi-am luat un sirop cu passiflora si incerca sa ma calmez, sa nu dau importanta furnicaturilor si miscarilor de nervi care sunt frecvente, in toata ziua.
Va multumesc
mentionez ca sunt fata si am 21 de ani, casatorita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare amețeala?
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • De ce tăieturile în hârtie dor atât de tare?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  •