Dureri de ovare si nu ma pot apleca

30-08-2009
andreea_190
Nu este medic/terapeut
andreea_190
Buna ziua!As avea si eu cateva nelamuriri..Am dureri de ovare, de spate, nu ma pot apleca, hemoragie in cantitate mica dar abundenta.Astea s'au intamplat dupa un act sexual.Mentionez ca am facut un avort acum 2 luni si am urmat un tratament prescris de medicul ginecolog timp de o luna..tratamentul si-a facut efectul.Ma puteti sfatui in legatura cu in tratament farmaceutic?Va multumesc, astept raspunsul dumneavoastra.O zi buna!
4 comentarii
0
31-08-2009, ora 16:38
anaigroeg23
Nu este medic/terapeut
anaigroeg23
buna ziua, sunt noua p acest forum, nu am luat nicidata anticonceptionale, am mers l medic si mi-a prescris melleva 35, vreau s stiu dak ma voi ingrasa?acum am 58kg si 1, 65.sincer imi este frica s i-au pastilele dar am chisturi, p ovarul stang este un chist mare iar p dreptu mai mici si ma multe.va rog dak imi puteti da un rasp sigur si urgent. va multumesc
0
01-09-2009, ora 07:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
@ andreea : Tratament nu putem sa-ti dam noi, trebuie sa te intorci la ginecolog.Hemoragie ai in afara ciclului, sau te referi la ciclu ? Durerea de ovare arata o inflamatie pelvina; testul Papanicolau l-ai facut ?Si ai grija sa te protejezi, poti ramane din nou insarcinata foate usor dupa un avort.
0
01-09-2009, ora 07:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
@ anaigroeg : Contraceptivele nu ingrasa ci sporesc pofta de mancare; daca reusesti sa mananci ca si inainte de a lua pilule, nu te vei ingrasa.Oricum, vreo 2-3 kg n-ar strica sa mai pui pe tine.
0
10-09-2009, ora 17:53
anaigroeg23
Nu este medic/terapeut
anaigroeg23
buna ziua, am o mare problema, am luat anticonceptionalele odata cu venirea ciclului menstrual (este prima data cand iau)mi-a venit ciclul pe 30 iulie teoretic ar fi trebuit sa mi se opreasca dupa vreo 6-7 zile dar azi suntem in 10 si tot imi mai curge nu mult exact cat imi curgea secretie pe zi si pe deasupra mai este si urat mirositoare, trebuie sa ma spal d 3-4 ori pe zi ca nu pot sta pana seara ca miroase rau, va rog din suflet sa imi zice-ti ce sa fac pentru ca sunt speriata.va multumesc foarte mult, sa auzim de bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •